Έκθεση αγιογραφίας «ΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» 20 – 22 Δεκεμβρίου 2016

 

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, στις 8μ.μ. θα πραγματοποιηθούν, εν όψει των Αγίων Ημερών, τα καθιερωμένα εγκαίνια Ομαδικής Εκθεσης Αγιογραφίας γνωστών, αξιόλογων Αγιογράφων, στα πλαίσια 3ήμερου Πολιτιστικών Δρώμενων Τέχνης, στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου & του Μουσείου Βορρέ, με τη στήριξη του Ακαδημαϊκού & Προέδρου του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, κ. Ευάγγελου Μουτσόπουλου.

Θέμα της εκθεσης "Γ Ε Ν Ν Η Σ Η - Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Η Σ Η".

Στο πιάνο ο Πρωτοψάλτης, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής Γρηγόρης Κακούρης, ο οποίος θα ψάλλει Βυζαντινούς, εορταστικούς ύμνους.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8μ.μ. ο Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Καθηγητής Δραματικής Τέχνης Πάρις Κατσίβελος, στο Θεατροποιημένο Αναλόγιο "Φωτεινές  Διαδρομές". Σκηνοθετεί, επιμελείται και ερμηνεύει τα δύο κεφάλαια "Ο Γέρων Παϊσιος και ο Πατήρ Πορφύριος" από το βραβευμένο του βιβλίο "Με Πυξίδα το Φως

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 8μ.μ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ των Έκδόσεων ΘΥΡΑ. Θα γίνει η παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Κασαμπαλάκου, "Ο Αυγερινός". Μια μουσική αφήγηση για τον αυτισμό και την αγάπη. Θα ακολουθήσει ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ στις 9:30 μ.μ. με τη Μαριάννα Ελευθερίου στο βιολί και την Τατιάνα Σίνκεβιτς στο πιάνο.

Το Τριήμερο Πολιτιστικών Δρώμενων Τέχνης τελεί υπό την αιγίδα του Μουσείου Βορρέ και του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου,  με τη στήριξη του Ακαδημαϊκού Ευάγγελου Μουτσόπουλου.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: CityΙNews, NewDeal, Εφημερ-Είδηση, Αφιερώματα, Greek Orbis, Blue Web TV, Mynima Hellas &  Greek Academy of Fine Arts.

Toν συντονισμό της διοργάνωσης επιμελείται η Argy Pappas Tsiota

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ