«Στη χώρα της φαντασίας» με το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου (βίντεο)

 

«Στην χώρα της φαντασίας» ταξίδεψε το κοινό το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου.

Μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Φιλίππειο» και περιλάμβανε επιδείξεις όλων των τμημάτων.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, χαιρετισμό στο κοινό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης και ο Πρόεδρος του Τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας Νίκος Παπανώτας.

Στη συνέχεια ακολούθησε απονομή βραβείων και μεταλλίων σε αθλήτριες του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής, την οποία έκαναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς και εκ μέρους της Περιφέρειας ο κ. Νίκος Τσιούντας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με όμορφες επιδείξεις από όλα τα τμήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής,  με τα παιδικά τμήματα να κλέβουν την παράσταση.

Στο τέλος, πραγματοποιήθηκε και επίδειξη από τις τρεις χρυσές ομάδες του Φιλίππου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Γυμναστικής.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Άγιος Βασίλης, μοίρασε χαμόγελα και δώρα στα μικρά παιδιά και τους ευχήθηκε καλές γιορτές!

 

Περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ