ΕΛΜΕ Ημαθίας: Κλίνατ' επι δεξιά!!!! - Τρεις έδρες η ΔΑΚΕ, εκτός διοίκησης το ΠΑΜΕ, στα ίδια οι άλλοι

 

Η προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία, παράταξη της ΔΑΚΕ ήρθε πρώτη στις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΕΛΜΕ Ημαθίας.

Στον αντίποδα, οδυνηρή καθίζηση έπαθε η στηριζόμενη από το ΠΑΜΕ, "Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών", που για πρώτη φορά μένει εκτός διοίκησης, καθώς δεν παίρνει έδρα.

Η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, παράταξη των "Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων"  διατήρησε τις δυνάμεις της και τις δύο έδρες που είχε στο ΔΣ, όπως  και ο Ανεξάρτητος συνδυασμός "Εκπαιδευτική Παρέμβαση".

Η ΔΑΚΕ ανέβασε τα ποσοστά της σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, παίρνοντας 244 ψήφους, έναντι 203 που πήρε την προηγούμενη φορά.

Οι "Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις"  έλαβαν 177 ψήφους, έναντι 173 που έλαβαν στις προηγούμενες εκλογές.

Σταθερά και ο Ανεξάρτητος συνδυασμός - Εκπαιδευτική Παρέμβαση που έλαβε 192 ψήφους, έναντι 191 που πήρε στις προηγούμενες εκλογές.

Η στηριζόμενη από το ΠΑΜΕ, Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών πήρε 93 ψήφους, έναντι των 110 που έλαβε στις προηγούμενες εκλογές.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Κωνσταντίνος Τσακαλίδης έλαβε 23 ψήφους.

Εκλογική θρίλερ παίχτηκε για την 7η έδρα του ΔΣ, καθώς το ΠΑΜΕ έχασε την έδρα για 3 ψήφους. Την έδρα πήρε η ΔΑΚΕ η οποία έχει πλέον 3 έδρες στο ΔΣ

Εκλέγονται από τη ΔΑΚΕ οι Θόδωρος Κακαγιάννης, Τζουνοπούλου Παναγιώτα και Παντζαρτζίδης Αναστάσιος.

Από τις "Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις"  οι Γιάννης Μαυρομάτης και Σοφία Καλογερίδου.

Από τον Ανεξάρτητο συνδυασμό - Εκπαιδευτική Παρέμβαση οι Μόσχος Αλέκος και Χαρά Αξούριστου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ