Η Αγγελική Ηλιάδη τρελά ερωτευμένη με τον Χρήστο Δάντη

 

Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Και μάλιστα δια στόματος τη ίδιας της άμεσα ενδιαφερόμενης! Και on camera! “Τι έγινε ρε παιδιά;”, που θα έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος στους “Απαράδεκτους”.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρω1νό” ήταν σήμερα (23/12/2016) η Αγγελική Ηλιάδη και ανάμεσα στα διάφορα που συζήτησε με τη Φαίη Σκορδά ήταν και οι αναμνήσεις της από τα πιο αγαπημένα Χριστούγεννα της ζωής της. Και εκεί ήταν η έκπληξη.

Τα αγαπημένα Χριστούγενα της Αγγελικής, λοιπόν, ήταν μια χρονιά που ο πατέρας της, της είχε κάνει δώρο το δίσκο ενός συναδέλφους της -πλέον- με τον οποίον ήταν τρελά ερωτευμένη!

«Ο Χρήστος Δάντης!», αποκάλυψε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Ο μπαμπάς μου μου είχε φέρει το δίσκο του, τα “Δαχτυλικά Αποτυπώματα”. Τον λάτρευα! Είχε συνεργαστεί με τη γιαγιά μου κάποια στιγμή. Με πήρε μαζί της σε ένα μαγαζί που θα τραγουδούσαν και να έχω βάλει τα κλάματα επειδή τον έβλεπα. Είχα μεγάλο έρωτα!».

Μάλιστα εξήγησε πως δεν έχουν συνεργαστεί μέχρι στιγμής, αν και θα το ήθελε ιδιαίτερα καθώς τον θαυμάζει πολύ. «Ευτυχώς δεν με θυμάται τότε ο Χρήστος που πήγαινε και έκανε εκδηλώσεις έτρεχα από πίσω», παραδέχτηκε.

 

www.multi-news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ