Κατερίνα Λάσπα: Φωτογραφίζεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

 

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος περιμένουν με αγωνία το δεύτερο παιδί τους που αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέχρι τα τέλη Μαίου. Το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη, τη Σάρρα, η οποία είναι 6 ετών. 

Η Κατερίνα Λάσπα μιλώντας στο People δήλωσε: «Ήταν απόλυτα αρνητική. Δεν έβρισκε το λόγο να υπάρξει κι άλλος άνθρωπος στο σπίτι μας. ‘Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έρθει κι άλλος άνθρωπος αφού είμαι εγώ εδώ. Και μετά τι; Θα μας αγαπάς το ίδιο;’, με ρωτούσε.

Τέτοιες στιχομυθίες! μια παιδοψυχολόγος μου είπε χαρακτηριστικά πως για το πρώτο παιδί ο ερχομός ενός δεύτερου είναι σαν να σου φέρνει ο άντρας σου άλλη μια γυναίκα στο σπίτι και να σε διαβεβαιώνει πως θα σας αγαπά το ίδιο. Ψάχνεις το χώρο σου και προσπαθείς να καταλάβεις τι θα λείψει από τη δική σου καθημερινότητα, όταν τη μοιραστείς με έναν ακόμα άνθρωπο»,

Τη μεγαλύτερη κόρη τους την ονόμασαν Σάρρα, ένα όνομα που τους άρεσε πολύ. Όσο για το όνομα που θα δώσουν στην δεύτερη κόρη τους: «Δεν το έχουμε καν σκεφτεί! O άντρας μου ζούσε με τον κρυφό πόθο του αγοριού, είχα βρει όνομα κιόλας, το όνομα του νονού μου, που έχασα πρόωρα και μου είχε αδυναμία. Νομίζω, όμως, πως για να αποφασίσουμε, θέλουμε πρώτα να τη δούμε τη μικρή, να δούμε τι της πηγαίνει».

 

Η γνωστή παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης:

 

 

www.tff.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ