Αλεξάνδρεια: Κρούσμα κλοπής μετά γρονθοκοπημάτων σε λαϊκή αγορά - Έκλεψε τσάντα από πάγκο και τον... ''έπιασαν'' οι μικροπωλητές

 

Μετά το περιστατικό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στην λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό, αυτή τη φορά στα γειτονικά Κουφάλια του δήμου Χαλκιδόνας. Σύμφωνα με το koufalia.gr, ένας άντρας «βούτηξε» τσαντάκι μικροπωλητή από τον πάγκο του και τράπηκε σε φυγή.

 

Μόλις ο μικροπωλητής αναλήφθηκε ότι έλειπε το τσαντάκι του, όπου είχε όλες τις εισπράξεις της ημέρας, άρχισε να φωνάζει τους συναδέλφους του μικροπωλητές, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν και να προλάβουν τον δράστη που μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητο και είχε κλείσει την πόρτα...

Στη συνέχεια, αφού τον έπιασαν από το ανοιχτό παράθυρο, άρχισαν να τον χτυπούν για να αφήσει το τσαντάκι χωρίς όμως αποτέλεσμα, μιας και ο δράστης κατάφερε να βάλει μπρός -ενώ οι μπουνιές έπεφταν «βροχή» - και να ξεφύγει με μεγάλη ταχύτητα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κινδύνεψε να παρασύρει και έναν απ' αυτούς.

Δυστυχώς όσο βαθαίνει η κρίση, τέτοιου είδους περιστατικά πληθαίνουν δημιουργώντας μεγάλη ανασφάλεια στους πολίτες και κατ’ επέκταση στην αγορά.

 

 

 

www.opolitis.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ