Βέροια: Άδωνις Γεωργιάδης για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «Το μόνο στο οποίο είναι καλοί είναι η προπαγάνδα» (βίντεο)

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου στην Εληά η εκδήλωση της Γενικής Απολογιστικής Συνέλευσης της Τ.Ο. Βέροιας της Ν.Δ. με επίσημο προσκαλεσμένο και ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Την εκδήλωση άνοιξε η Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ Τ.Ο.. κ. Γιαμουστάρη Αθανασία. Η κ. Γιαμουστάρη ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της παράταξης που τίμησαν την εκδήλωση, τον Βουλευτή Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλο, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας κ. Παλπάνα, τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη, τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Δυτικής Μακεδονίας κ. Αμανατίδη, τον Τομεάρχη Ημαθίας κ. Παπαδημητρίου, καθώς επίσης και όσους παραβρέθηκαν στον χώρο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Πριν την έναρξη της παρουσίασης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο κ. Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις όσον αφορά την συμφωνία του κ. Τσίπρα με τους θεσμούς.

Συγκεκριμένα είπε: «Πρόκειται για μια πολύ κακή συμφωνία. Είναι το 4ο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο με σκληρά μέτρα, όρους και επιτήρηση αλλά χωρίς χρηματοδότηση, ενώ ο κ. Τσίπρας δήλωνε ότι δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα. Τα πρόσθετα μέτρα τα οποία συμφωνήθηκαν από τον κ. Τσίπρα είναι η μείωση του αφορολόγητου, η μείωση συντάξεων από 01/01/2019, η πολιτική απάτη για τα αντίμετρα. Η Ν.Δ. δεν ψηφίζει ούτε μέτρα ούτε αντίμετρα.»

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας κ. Παλπάνας και ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. κ. Παπαγεωργίου.

Στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στα αντίμετρα και επεσήμανε πως το πρόβλημα είναι αν η Ν.Δ. θα τα ψηφίσει. Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Το μόνο στο οποίο είναι καλοί, είναι στην προπαγάνδα». Σημείωσε πως ο κ. Τσίπρας έβαλε τους δανειστές δερβέναγες στα χρήματα όλων. «Τα αντίμετρα είναι στα δικά μας τα λεφτά εάν και εφόσον τα πετύχουμε», είπε χαρακτηριστικά. "Η Ν.Δ. δεν ψηφίζει ούτε τα μέτρα ούτε τα αντίμετρα.»

«Μην χάνουμε χρόνο και μην παρασυρόμαστε από την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ελληνικός λαός δεν βγήκε από τα μνημόνια στους δρόμους. Παρασύρθηκαν ορισμένοι και βγήκαν από τα μνημόνια. Ο ελληνικός λαός κινητοποιήθηκε από αυτούς γιατί ήθελαν να αρπάξουν την εξουσία. Αυτοί που οργάνωναν τον κόσμο και τον έβγαζαν στους δρόμους, σήμερα είναι διορισμένοι μετακλητοί στα Υπουργεία και μερικοί είναι και οι ίδιοι Υπουργοί.»

«Το κράτος μας έχει περισσότερες δαπάνες. Απλώς έχει πλεόνασμα επειδή έχει πολύ περισσότερα έσοδα. Τα πολύ περισσότερα έσοδα του κράτους είναι τα λεφτά που λείπουν από την δική σας τσέπη. Το πλεόνασμα δεν ήρθε από καμία πάταξη διαφθοράς αφού τα έξοδα του κράτους αυξήθηκαν. Το πλεόνασμα ήρθε μόνο από την αύξηση των φόρων.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ