ΕΛΜΕ Ημαθίας: Πρώτη η ΔΑΚΕ στις εκλογές για αντιπροσώπους στο 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ.

 

Η ΔΑΚΕ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές της ΕΛΜΕ Ημαθίας για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Η προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία παράταξη έλαβε 299 ψήφους, 47 περισσότερους σε σχέση με την αντίστοιχη εκλογική διαδικασία του 2015.

Δεύτερη ήρθε η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ παράταξη της ΣΥΝΕΚ η οποία έλαβε 190 ψήφους, καταγράφοντας "υποχώρηση" 20 ψήφων σε σχέση με τις εκλογές του 2015.

Ο Ανεξάρτητος συνδυασμός έλαβε 147 ψήφους, 26 λιγότερους από το 2015

Τις μικρότερες απώλειες είχε η προσκείμενη στο ΚΚΕ, παράταξη της ΑΣΕ-ΠΑΜΕ που έλαβε 82 ψήφους, έναντι 89 που έλαβε το 2015.

Αναθαρρημένη εμφανίστηκε η προσκείμενη στο ΠΑΣΟΚ, παράταξη της ΠΕΚ που "κατέβασε" ψηφοδέλτιο με δύο υποψήφιους και έλαβε 29 ψήφους, έναντι των 12 που πήρε πριν δύο χρόνια.

Με βάση τα αποτελέσματα αυτά η ΔΑΚΕ εκλέγει 3 αντιπροσώπους, τους Θανάση Παπαδόπουλο, Αναστάσιο Παντζαρτζίδη και Θόδωρο Κακαγιάννη, η ΣΥΝΕΚ εκλέγει δύο αντιπροσώπους, την Βαρβάρα Σαράντη (πρώην γραμματέα της ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ) και την Σοφία Καλογερίδου, από τον Ανεξάρτητο συνδυασμό εκλέγονται ο Αλέκος Μόσχος και ο Νίκος Μπέκης ( οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, επικεφαλής παράταξης) και ο Μιχάλης Γιαλουζής από την παράταξη ΑΣΕ-ΠΑΜΕ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ