Βέροια: Πραγματοποιήθηκε η βραδιά γευσιγνωσίας από το ΚΕΜΑΕΔ (βίντεο)

 

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Βέροιας σε συνεργασία με την  Λέσχη Αρχιμαγείρων & Ζαχαροπλαστών Β. Ελλάδος διοργάνωσαν μια βραδιά γευσιγνωσίας το απόγευμα της Τετάρτης στην Εληά.

Για την εκδήλωση μίλησε η Πρόεδρος του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας κ. Μελίνα Μιχαηλίδου  - Δαμιανίδου. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να τυπωθεί ένα βιβλίο μαγειρικής για ΑμΕΑ, ένα βιβλίο στο οποίο αναφέρεται και η λεπτομέρεια και μπορεί ακόμα κι ένα παιδί που δεν γνωρίζει γράμματα, κοιτώντας και μόνο τις φωτογραφίες να μπορέσει να καταλάβει κάποια πράγματα.

Στη συνέχεια, μίλησε ο Επιστημονικός Διευθυντής του ΚΕΜΑΕΔ ο οποίος ειδικεύεται στα θέματα των ΑμΕΑ κ. Γιώργος Τσαλέρας.

Το μενού επιμελήθηκαν τα μέλη της Λέσχης υπό την καθοδήγηση του Σεφ Αντώνη Μουστάκα & την καθηγήτριας Ατροζαχαροπλαστικής Χριστίνας Μάλλιου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας έδωσε το βραβείο για τη Λέσχη στην κ. Κική Εμμανουηλίδου, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ