Βέροια: Ο διαρρήκτης 'κέρασε' τσίπουρο!!!

Εκτός από τις ζημίες που προκάλεσε, ο διαρρήκτης άφησε και μισό μπουκάλι...τσίπουρο, φεύγοντας από το χώρο τον οποίο νωρίτερα είχε διαρρήξει!!!

Το συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης προς Πέμπτη στα γραφεία ταξιδιωτικού οργανισμού.

Ο νεαρός διαρρήκτης έσπασε το τζάμι του παραθύρου του ισόγειου γραφείου και σκαρφαλώνοντας το χαμηλό πεζούλι, μπήκε στο χώρο του γραφείου.

Όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς σκαρφάλωνε, έπεσε από την τσέπη του μπουφάν που φορούσε, ένα μπουκάλι το οποίο πήρε από το έδαφος, το έβαλε πάλι στην τσέπη του και συνέχισε το διαρρηκτικό του έργο.

Μπήκε στο χώρο κι άρχισε να ψάχνει στα συρτάρια του γραφείου, έψαξε μέχρι και κάτω από τον...εκτυπωτή, μήπως και βρεί κάτι πολύτιμο και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε τίποτα, βγήκε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε.

Προφανώς δεν αντιλήφθηκε ότι το μπουκάλι έπεσε και πάλι από την τσέπη του. 'Έτσι το πρωί όταν έγινε αντιληπτή η διάρρηξη, η έρευνα που έγινε μέσα στο χώρο απέφερε ως...στοιχείο και μισό μπουκάλι τσίπουρο!!!!

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν όλες τις κινήσεις το δράστη και σε κάποια σημεία φαίνεται ευκρινώς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για νεαρό άτομο που έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη για κλοπές και έχει εκτίσει ήδη ποινές φυλάκισης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ