Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Οι λεπτομέρειες για τον στολισμό και η γαμήλια τούρτα

 

Όλα ήταν τέλεια ενορχιστρωμένα στον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά και έκλεψαν τις εντυπώσεις των λαμπερών καλεσμένων τους και το TLIFE έμαθε κάποιες από αυτές. Μικρές πινελιές που έκαναν ακόμα πιο μαγικό το σκηνικό στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τα πιο εντυπωσιακά καρέ του γάμου

Ο στολισμός του γάμου

Ο στολισμός και όλο το concept του γάμου θύμιζε παραμύθι. Ήταν εμπνευσμένος από το "οικόσημο" της καρδιάς που περίκλειε τα αρχικά του ζευγαριού και είχαν σχεδιάσει τα παιδιά και είδαμε πρώτη φορά στο ιδιόχειρο προσκλητήριο. Ήταν στους τόνους του λευκού και του χρυσού. Τον ανθοστολισμό ανέλαβε η Drizos Flowers με προσωπική επιμέλεια της Έμμυς Ντρίζου.

Η εντυπωσιακή πενταώροφη τούρτα

Η γλυκιά στιγμή της βραδιάς, όπως ορίζουν τα έθιμα και οι παραδόσεις, είχε τη γεύση των φημισμένων ζαχαροπλαστείων Papaspirou. Ο Φίλιππος Παπασπύρου -Chef Le Gordon Ble – επιμελήθηκε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για την παραμυθένια γαμήλια τούρτα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη.

Η χειροποίητη, πενταώροφη τούρτα ξεπερνούσε το 1.70 ύψος και ετοιμάστηκε τελευταία στιγμή προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο γεύσης όσο και εμφάνισης. Λιτή, λευκή με ένα ελαφρύ χρυσό χρώμα και στην κορυφή τα αρχικά SK που ταίριαζε απόλυτα με το ύφος της πρόσκλησης αλλά και του υπόλοιπου στολισμού.

Ο Θανάσης Παπασπύρου, υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος δήλωσε: «Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που δημιουργήσαμε τη γαμήλια τούρτα για την πιο μαγική στιγμή του απόλυτου ζευγαριού!»

 Δες μερικές ακόμα λεπτομέρειες από τον παραμυθένιο γάμο του Σάκη και της Κάτιας στο παρακάτω βίντεο!

 
 
http://www.tlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ