Συμβασιούχοι Αλεξάνδρειας: Αυτές είναι οι συνθήκες στις οποίες δουλεύαμε

 

Τις άσχημες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονταν, παρουσίασαν σήμερα Παρασκευή, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι Συμβασιούχοι του Δήμου Αλεξάνδρειας που απολύθηκαν πριν λίγο καιρό.

Ο πρόεδρος κ. Παπαθεοδώρου μαζί με τον κ. Γιαννόπουλο και τον κ. Αλμπάνη, ξενάγησαν τους δημοσιογράφους στον όρχο του πρώην Δήμου Πλατέος, όπου βρίσκονται ακινητοποιημένα απορριμματοφόρα του δήμου και άλλα οχήματα.

Οι απολυμένοι συμβασιούχοι κατήγγειλαν τις άθλιες, όπως είπαν, συνθήκες εργασίας τους, με οχήματα που σε αρκετές περιπτώσεις δεν πληρούσαν τα στάνταρ ασφάλειας, με απορριμματοφόρα με πολλά προβλήματα και ελλιπή συντήρηση, τα οποία τώρα, όπως καταγγέλουν, λεηλατούνται.

Οι συμβασιούχοι κατήγγειλαν επίσης την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Αλεξάνδρειας, ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν νέο σκουπιδότοπο, με τα σουπίδια να σχηματίζουν βουνά, ρυπαίνοντας τον υδροφόρο ορίζοντα αλλά και τις δίπλα καλλιέργειες.

"Κάθε μέρα δουλεύαμε εδώ και τις μύγες τις φτύναμε από το στόμα" είπε χαρακτηριστικά ένας από τους συμβασιούχους για να καταδείξει τις δύσκολες συνθήκες εργασίας τους.

Σε ερώτηση ότι οι καταγγελίες γίνονται τώρα που ο Δήμος τους απέλυσε, οι συμβασιούχοι απαντούν ότι όλα αυτά τα προβλήματα τα έχουν πει εδώ και καιρό στην υπηρεσία αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα.

Παρακάτω βίντεο από τον Όρχο οχημάτων στο Πλατύ και από τον ΣΜΑ Αλεξάνδρειας.

 

 

www.opolitis.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ