Η Νάουσα τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Βασίλη Αλαίτση - "Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας"... (φωτο και βίντεο)

 

Σε μια βραδιά έντονα φορτισμένη συναισθηματικά, η Νάουσα τίμησε τον πρόσφατα, πρόωρα αδικοχαμένο Βασίλη Αλαίτση..

Στο ανοιχτό Δημοτικό θέατρο σημειώθηκε το αδιαχώρητο από νωρίς, ενώ πολύς κόσμος παρακολούθησε τη συναυλία, όρθιος από τους γύρω χώρους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης, του Δήμου Νάουσας, του Ωδείου και των Φίλων του Ωδείου της Μητρόπολης Βεροίας και Ναούσης.

Συγκλονιστική στιγμή όταν μετά την Φιλαρμονική Νάουσας που άνοιξε την εκδήλωση, το πρώτο μουσικό σχήμα είχε σολίστα στο κλαρίνο τον έναν γιο του αδικοχαμένου Βασίλη, ενώ ο άλλος του γιος ήταν στο τρομπόνι.

Καλλιτέχνες από τη Νάουσα πλαισίωσαν αφιλοκερδώς το πρόγραμμα. Εμφανίστηκαν ακόμη οι αδερφοί Καραπαναγιωτίδη, καθώς ο Βασίλης Αλαίτσης έπαιζε στον "Σείριο", στο Μακροχώρι Βέροιας, όπως και οι αδερφοί Τσαχουρίδη.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση είχε ο Διευθυντής του Ωδείου της Ι. Μητρόπολης, Γιώργος Ορδουλίδης και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Σταύρος Παζαρέντζης που ήταν από τους μπνευστές και διοργανωτές της βραδιάς.

Εξαιρετική η δουλειά των ανθρώπων του Δημοτικού Θεάτρου και του ηχολήπτη, Φίλιππου Φιδάση που ανταπεξήλθε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των εναλλασσόμενων μουσικών σχημάτων.

 

 

Φωτογραφίες θα βρείτε στο slider κάτω από τον τίτλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ