Βέροια: 8.640 ευρώ για την "έμπνευση" Αντιδημάρχου να κάνει αγωγή κατά του Γ. Γ. της Αποκεντρωμένης - "Αυτός φταίει για το φιάσκο της Κούσιου"!!!

Η "έμπνευση" του πρώην αντιδημάρχου Τεχνικών και νυν "Δόμησης-Περιουσίας, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης", θα κοστίσει μεταξύ άλλων, στο Δήμο Βέροιας και το ποσό των 8.640 ευρώ, αφού τόσα θα πληρωθεί ο δικηγόρος για να στραφεί δικαστικά κατά του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ο Γ. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, σύμφωνα με την άποψη του αντιδημάρχου, που έγινε αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι αυτός ο οποίος με μια απόφασή του, ευθύνεται για το φιάσκο της γέφυρας Κούσιου!!!

Με την αγωγή ο Δήμος Βέροιας θα ζητήσει αποζημίωση επειδή δεν κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση του έργου «Κατασκευή Γέφυρας ΑΦΩΝ ΚΟΥΣΙΟΥ» λόγω της καθυστέρησης που προκλήθηκε, εξαιτίας της υπ’ αριθ. 9640/13.9.2012 άστοχης απόφασης του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας–Θράκης!!!

Σχετικά προηγούμενα ρεπορτάζ:

Αγωγή κατά του Δημοσίου κάνει ο Δήμος Βέροιας - Ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης φταίει για τη γέφυρα Κούσιου!!! (βίντεο)

Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Σοβαρότης μηδέν - Βρήκανε τον φταίχτη για τη γέφυρα Κούσιου

Το πρωί της Τετάρτης, σε συνέχεια προηγούμενων αποφάσεων η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας, ψήφισε κατα πλειοψηφία την έγκριση δαπάνης ποσού 8.640 ευρώ για αμοιβή δικηγόρου που θα αναλάβει την υπόθεση.

Από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος απουσίαζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στην Αθήνα για συναντήσεις στο Υπουργίο Πολιτισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ