Βέροια: Εξαιρετική η παράσταση "Ζορμπάς", απαράδεκτη η συμπεριφορά της "παραγωγής"!!!

 

Την εξαιρετική παράσταση του "Αλέξη Ζορμπά" στη Βέροια, αμαύρωσε η απαράδεκτη συμπεριφορά μελών - έτσι τουλάχιστον συστήθηκαν - της παραγωγής.

Μια συμπεριφορά που ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια και διολισθαίνει στις παρυφές ποινικών εκτροπών.

Αναγνωρίζουμε πλήρως και συγχαίρουμε για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο επί σκηνής, αλλά ταυτόχρονα καταγγέλλουμε την απαράδεκτες συμπεριφορές που σαφέστατα πληγώνουν την κατά τα άλλα εξαίρετη παράσταση, η οποία δεν προστατεύεται, αντίθετα εκτίθεται από αυτά που συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Άλσους, στη Βέροια.

Και ευθέως μπαίνει το ερώτημα αν και κατά πόσο μπορεί να ευδοκιμήσει μια τόσο σημαντική δημιουργία, όταν συνοδεύεται από τέτοιους αχαρακτήριστους χειρισμούς.

Η καταγγελία απευθύνεται και προς το επαγγελματικό - συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων της Περιφέρειας με το αίτημα να διακριβωθούν και να γίνουν σεβαστοί όροι και προϋποθέσεις άσκησης του αναφαίρετου δικαιώματος της ενημέρωσης και της δημοσιογραφικής κάλυψης.

Ταυτόχρονα ζητούμε να πάρει θέση ο πολιτιστικός φορέας του Δήμου Βέροιας που έχει τον σχεδιασμό, καθώς στελέχη του όχι μόνο είναι πλήρως ενήμερα για τα συμβάντα, αλλά υπήρξαν και "θύματα" αντίστοιχης αντιμετώπισης.

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε....

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ