«Τα Παιδιά της Άνοιξης»: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα μουσειακής εκπαίδευσης - Ευχαριστήρια

 

Ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα μουσειακής εκπαίδευσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο ΚΔΗΦ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» σε συνεργασία με την ΕΦΑ Ημαθίας από τη μουσειολόγο κα. Φώτω Παπαργυρούδη. Το θέμα με το οποίο ασχολήθηκαν αυτή τη χρονιά ήταν τα ψηφιδωτά που βρίσκονται σε ναούς και αρχαιολογικούς χώρους της Βέροιας. Ως επιστέγασμα της όλης δράσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίου Παταπίου, όπου ξεναγηθήκαμε στα ψηφιδωτά της αυλής, στο βαπτιστήριο και δημιουργήσαμε μια χειροτεχνία εμπνευσμένη από την τέχνη του ψηφιδωτού. 

Ακολούθησε μια στάση στο café & restaurant bar BELUGA, όπου ο ιδιοκτήτης και όλο το προσωπικό μας περιποιήθηκαν με πολλή αγάπη και χαρά.


 

«Τα Παιδιά της Άνοιξης» ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Παπαδόπουλο Σωτήρη, ηλεκτρολόγο και ιδιοκτήτη του καταστήματος «ηλεκτρομηχανική/ Παπαδόπουλος Κ. Σωτήριος» καθώς και τον συνεργάτη του, τον Κύριο Παρασχόπουλο Απόστολο για την δωρεάν παροχή υπηρεσιών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.   
Η κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν οι συμπολίτες μας, μας συγκινεί ιδιαιτέρως και για το λόγο αυτό πιστεύουμε πως πρέπει να την αναδεικνύουμε.    

Το Δ.Σ του Συλλόγου


 
«Τα Παιδιά της Άνοιξης» ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια του κύριου Σιδηρόπουλου Θεόδωρου για τη δωρεά εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, στη μνήμη του γιού τους Αριστοτέλη Ευάγγελου Σιδηρόπουλου. Η ευγενική αυτή χειρονομία αποδεικνύει έμπρακτα το σεβασμό και την εκτίμηση τους ενώ παράλληλα, η υποστήριξή που λαμβάνουμε αποτελεί πολύτιμο ηθικό στήριγμα στις προσπάθειές μας, ώστε να συνεχίσουμε να επιτελούμε με αμέριστο ενδιαφέρον και ζήλο το εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό μας έργο.
Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται.
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ