"Μαζικές και αδιάβλητες εκλογές" - Συνέντευξη τύπου της Επιτροπής εκλογικής διαδικασίας του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. (βίντεο)

Στην ενότητα του "κατακερματισμένου", όπως αναφέρθηκε, χώρου μεταξύ της παραδοσιακής Δεξιάς και του ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύει ο νέος φορέας της κεντροαριστεράς.

Αυτό διαφάνηκε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα του πολυχώρου "Εληά", από την Επιτροπή που ορίστηκε ως υπεύθυνη για τις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες.

Ο Γιάννης Χασιώτης, υπεύθυνος για όλο το νομό, άνοιξε τον κύκλο των αρχικών τοποθετήσεων.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους Τάσο Τόλιο,  Νίκο Μπρουσκέλη και Θόδωρο Δόδη, υπεύθυνους για τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα, αντίστοιχα.

Ο νέος πολιτικός φορέας εκφράζει έναν κόσμος που πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία με κανόνες, στην ανταγωνιστικότητα και την αριστεία, υπογράμμισε ο Γιάννης Χασιώτης.

Ο Τάσος Τόλιος, αναφερόμενος στις διαδικασίες, τόνισε ότι στόχος είναι αδιάβλητες διαδικασίες εκλογής του επικεφαλής που θα ενώσει τον χώρο και θα κατακτήσει αυτά που του αξίζουν.

Για "άγονες αντιπαραθέσεις" έκανε λόγο ο Θόδωρος Δόδης, υπογραμμίζοντας ότι η επιτροπή θα εγγυηθεί το αδιάβλητο των εκλογών και τα μέλη της δεν θα πάρουν το μέρος κάποιου υποψηφίου.

Το κύριο ζητούμενο είναι η μαζική συμμετοχή, είπε ο Νίκος Μπρουσκέλης, δηλώνοντας ότι είναι υπέρ της καινοτόμου ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Όλη η συνέντευξη τύπου στο βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ