Βέροια: Μουσική βραδιά «Σαν ραδιόφωνο..» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου πραγματοποιήθηκε στο Άλσος (βίντεο)

 

Σαν ραδιόφωνο…!

Μια όμορφη μουσική βραδιά αφιερωμένη στο σύγχρονο έντεχνο τραγούδι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» στη Βέροια.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με το Βεροιώτικο μουσικό σχήμα «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ» και ήταν μια διοργάνωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας και τον Σύλλογο Εκπαιδευτών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας – με την υποστήριξη της ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας -.

Η εκδήλωση είχε κοινωνικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα με συνεισφορά προϊόντων ήταν μεγάλη.

Από μουσικής πλευράς, ακούστηκαν τραγούδια των Μικρούτσικου, Λοίζου, Σαββόπουλου, Παπακωνσταντίνου, Περίδη, Μάλαμα, Ιωαννίδη, Χαρούλη, Πλιάτσικα, Στόκα, Καραμουρατίδη.

Το μουσικό σχήμα "ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ" με τους Μιχάλη Ρίζο (τραγούδι, κιθάρα), Κωστή Ρίζο (πιάνο, keyboards, τραγούδι), Γιώργο Αθανασιάδη (ηλεκτρ. μπάσο), Χρήστο Δαμιανίδη (ηλεκτρ. κιθάρες) και Κώστα Ρίζο (τύμπανα, κρουστά) σε συνδυασμό με τη συμμετοχή της Μαρίας Θεοχαροπούλου στο τραγούδι, ενώθηκαν και χάρισαν μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά σε μικρούς και μεγάλους.

Βίντεο  -απόσπασμα από τη συναυλία

Όλο το βίντεο της συναυλίας σε λίγο

 

Φωτογραφίες θα βρείτε στο slider κάτω από τον τίτλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ