Βέροια - Νίκος Ανδρουλάκης: "Αν οργανωθεί ο Ελληνισμός θα γίνουμε η ισχυρότερη χώρα"! (βίντεο)

 

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ευρωβουλευτής, εκλεγμένος με την "Εληά", υποψήφιος για πρόεδρος του υπό σύσταση νέου πολιτικού φορέα, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης πραγματοποίησε επίσκεψη - περιοδεία στην Ημαθία και νωρίτερα επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια, όπου μεταξύ άλλων, είχε συνάντηση και με αντιπροσωπεία προσφύγων στο Κέντρο Φιλοξενίας που λειτουργεί εκεί.

Στη Βέροια τον κ. Ανδρουλάκη παρουσίασε ο υπεύθυνος εκλογικής διαδικασίας για το Δήμο Βέροιας, Τάσος Τόλιος, κάτι το οποίο θα αποτελεί πάγια διαδικασία της προεκλογικής επικοινωνίας όλων των υποψηφίων

Μιλώντας ο Νίκος Ανρουλάκης υπογράμμισε ότι ξεκινάει η δημιουργία μιας δημοκρατικής παράταξης. Στόχος, όπως είπε, είναι ν' αγκαλιάσουμε ξανά ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν ότι υπάρχει και άλλος δρόμος.

Μίλησε για εξαπάτηση του κόσμου από τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι πρέπει να ανατραπεί το κοινωνικό στερεότυπο, σύμφωνα με το οποίο, όλοι είναι ίδιοι.

Πρέπει να ανατραπεί αυτό το στερεότυπο, υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης, με τη δημιουργία ενός θεσμικού κόμματος που θα προτείνει λύσεις και ταυτόχρονα θα χαρακτηρίζεται από μια άλλη πολιτική κουλτούρα που θα εξοντώσει τη δημαγωγία και το πελατειακό κράτος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε χαρακτηριστικά ότι "πρέπει επιτέλους οι πολιτικοί να πάψουν να χρησιμοποιούν το λαό  για να καταλάβουν την εξουσία" και κλείνοντας την αρχική του τοποθέτηση υπογράμμισε ότι ο Ελληνισμός, ενός και εκτός της χώρας, διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις. 

"Αν κατορθώσουν και οργανωθούν αυτές οι δυνάμεις, θα γίνουμε η πιο ισχυρή χώρα". κατέληξε.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ