Συνεδρίασε η Επιτροπή ποιότητας Ζωής - Κυριακάτικη αγορά στα Ριζώματα

 

Με έξη θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής η Επιτροπή ποιότητας Ζωής.

Το 1ο θέμα αφορούσε τη “Σύσταση και έγκριση του κανονισμού λειτουργίας της Κυριακάτικης αγοράς της Τ.Κ. Ριζωμάτων της Δ.Ε. Μακεδονίδος του Δήμου Βέροιας” και η εισήγηση ψηφίστηκε ομόφωνα.

Ομόφωνα επίσης ψηφίστηκαν το 2ο θέμα που αφορούσα χορήγηση άδειας σε κατάστημα στην Αγ. Μαρίνα, όπως και το 3ο για τριήμερη αφαίρεση αδείας σε κατάστημα, μετά από βεβαίωση παράβασης μετά από ηχομέτρηση και το 4ο για συστάσεις καθώς ήταν η πρώτη φορά που βεβαιώθηκε παράβαση για αναφερόμενο κατάστημα.

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε η εισήγηση για το 5ο και 6ο θέμα που αφορούσαν αυθαίρετες κατασκευές σε καταστήματα.

Και για δύο θέματα αποφασίστηκε να αναβληθεί η συζήτηση μέχρι να αποφανθεί σχετικά η αρμόδια υπηρεσία.

Μειοψήφισε το μέλος της Επιτροπής, Γιώργος Σοφιανίδης ο οποίος πρότεινε ανάκληση των αδειών των δυο αναφερόμενων καταστημάτων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:

Θέμα 1ο Εισήγηση της Ε.Π.Ζ για “Σύσταση και έγκριση του κανονισμού λειτουργίας της Κυριακάτικης αγοράς της Τ.Κ. Ριζωμάτων της Δ.Ε. Μακεδονίδος του Δήμου Βέροιας”.

Θέμα 2ο Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής ή/και μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στην Ξενοφώνη Ανδρουλάκη  του Ξενοφών για το κατάστημά της στην Τοπική Κοινότητα  Αγίας Μαρίνας.

Θέμα 3ο Προσωρινή διακοπή (αφαίρεση άδειας) λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας  «Πιτούλιας Βασίλειος και ΣΙΑ Ο.Ε.» (“VOICE”, οδός Έλλης 5).

Θέμα 4ο Προσωρινή διακοπή λειτουργίας μουσικών οργάνων του Ιωάννη Μπεκιάρη του Κυπαρίσση (“Ρόδι”, οδός Ιπποκράτους 14).

Θέμα 5ο Ανάκληση ή μη αδείας ίδρυσης & λειτουργίας της επιχείρησης μαζικής εστίασης παρασκευής & προσφοράς πρόχειρου γεύματος του Παναγιώτη Πατρίκα του Νικολάου (“ΚΙΒΩΤΟΣ”, Παν. Τσαλδάρη 38).

Θέμα 6ο Ανάκληση ή μη αδείας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος καφετέριας του Λαζάρου Δουλγερίδη του Παναγιώτη (“Nota – Note”, Λεωφ. Ανοίξεως 100).
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ