Αρχαιρεσίες Πολιτιστικού Συλλόγου Αριστοτέλη και κατανομή αξιωμάτων

 

Την Δευτέρα 18/9/2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδιόκτητου κτηρίου της Πολιτιστικήs Eταιρείαs της Νάουσας και της Περιοχής "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση, ισολογισμός –απολογισμός , εγγραφές νέων μελών και οι εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου . Εκλέχθηκαν ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου οι Ευθυμιάδης Ιωάννης , Αραμπατζή Στεργιανή , Αντιφάκος Γρηγόριος , Παπακωνσταντίνου Σταυρούλα, Φράγγης Θωμάς, Κλώνα Μαρία, Κωνσταντινίδης Γρηγόριος με εξελεκτική επιτροπή Αυξέντης Αντώνιος , Ευθυμιάδης Χρήστος και  Ιτσκου Καλλιόπη.

Εν συνεχεία σε καινούργια συνάντηση των εκλεγέντων έγινε κατανομή των αξιωμάτων ως εξής  Πρόεδρος Ευθυμιάδης Ιωάννης , Αντιπρόεδρος Αραμπατζή Στεργιανή, Γραμματέας Αντιφάκος Γρηγόριος, Ταμίας Παπακωνσταντίνου Σταυρούλα, Μέλη Φράγγης Θωμάς, Κλώνα Μαρία, Κωνσταντινίδης Γρηγόριος Αναπληρωματικά μέλη Τσιοχάρης Κων/νος, Ιωαννίδης Γεώργιος , Καλπαξίδου Σοφία .

Η Πολιτιστική Εταιρεία της Νάουσας και της περιοχής “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” είναι πολιτιστικός σύλλογος μελέτης της αρχαίας και της νεώτερης ιστορίας της πόλης της Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής της. Ακολουθώντας την παράδοση της Νάουσας, που στην πόλη μας   είναι τρόπος ζωής, έχει ως κύριο σκοπό , τη μελέτη , διαφύλαξη και συνέχιση της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ