Συνταγή για αφράτα γεμιστά μπιφτέκια!

 

Υλικά:

700 γρμ. κιμάς μοσχαρίσιος
300 γρ. Λογάδι
2 κρεμμύδια τριμμένο στο χοντρό τρίφτη
4 κ.σ. φρυγανιά
7-8 κλαράκια μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.γ. ρίγανη
1 αυγό
2 κρεμμύδια
2 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
αλάτι και πιπέρι
2-3 κ.σ ελαιόλαδο

για τη σάλτσα:
1 φλ γάλα
1 κ.γ. κορν φλάουρ
1 φλ τριμμένο Λογάδι

 

 

Εκτέλεση:

Βράζουμε το γάλα και το δένουμε με το κορν φλάουρ αραιωμένο με λίγο νερό. Προσθέτουμε το τυρί και κρατάμε τη σάλτσα ζέστη.
Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπολ και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη φρυγανιά, το αυγό, τον μαϊντανό, τα μπαχαρικά και το αλατοπίπερο.

Πλάθουμε τα μπιφτέκια, τους δίνουμε στρόγγυλο σχήμα και τα γεμίζουμε με Λογάδι. Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά και σερβίρουμε με τη σάλτσα.

 

Πηγή: faysbook.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ