Εκδήλωση της «Ελληνικής Λύσης» στη Βέροια – Ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου (βίντεο)

 

Σε πολιτική εκδήλωση της «Ελληνικής Λύσης» μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του κινηματογράφου «Σταρ».

Ο κ. Βελόπουλος ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος του και άσκησε έντονη κριτική όχι μόνο προς την κυβέρνηση, αλλά και προς τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ.

Όπως είπε, είναι έτοιμοι να συγκυβερνήσουν.

Άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική που ασκεί σε σχέση με την εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας,  αντιδιαστέλλοντας την με αυτή της Τουρκίας.

Έκανε λόγο για πολιτικά κόμματα που αναπαράγουν βολεμένους τους οποίους πληρώνει από το υστέρημά του ο Ελληνικός λαός, ενώ καυτηρίασε έντονα τις επιλογές της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά το ενεργειακό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, οι αρχηγοί των τριών κομμάτων Ν. Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ έχουν άγνοια των πραγματικών προβλημάτων και ούτε νοιάζονται για αυτά.

Κατέληξε τονίζοντας ότι το κεντρικό σύνθημα της «Ελληνικής Λύσης» «πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες» έχει την ερμηνεία ότι στόχος του κόμματος είναι να καταστήσεις την Ελλάδα πρώτη και πρώτους τους Έλληνες.

 

Σε βίντεο όλη ομιλία του κ. Βελόπουλου:

 

Βέροια - ομιλία Κυριάκου Βελόπουλου (15/5/2022)

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ