Τουρνουά παλαιμάχων Κρ. Βρύσης, Εδεσσαϊκού και Βέροιας – Τιμητικές απονομές και πολλές όμορφες στιγμές (βίντεο)

 

Συγκινητικές στιγμές, αναμνήσεις μισό και πλέον αιώνα, άλλες εποχές, τότε που το ποδόσφαιρο ήταν αλλιώς, συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας  στο γήπεδο Κρ. Βρύσης σε διοργάνωση των παλαιμάχων του τοπικού Απόλλωνα.

Πριν την έναρξη του αγωνιστικού μέρους έγιναν τιμητικές απονομές στους παλαίμαχους και πρωτοπόρους Ισαάκ Αδαμίδη και Παντελή Σκαπέρδα, στον Γιάννη Τραπεζανλίδη που φόρεσε τη φανέλα και των τριών ομάδων του τουρνουά, στον Χρήστο Υφαντίδη με μεγάλη καριέρα σε Βέροια, Παναθηναϊκό, Δόξα Δράμας και συμμετοχές στην Εθνική και στον Σταύρο Βεζυριανόπουλο που μετά τον τοπικό Απόλλωνα φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας.

Επίσης έγινε απονομή στον πρόεδρο των παλαιμάχων Βέροιας, Τάκη Παπατζίκο για την ποδοσφαιρική του προσφορά, αλλά και την προσφορά του και ως παλαίμαχος.

Τιμήθηκαν ακόμη οι παλαίμαχοι του Εδεσσαϊκού και την τιμητική απονομή παρέλαβε ο Δημήτρης Τσαλτιρίδης.

Ξεχωριστές στιγμές για τον Χρήστο Υφαντίδη να παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση μπροστά στην οικογένεια του και στα… εγγονάκια του, όπως επίσης συγκινητικές ήταν και οι στιγμές που παλαίμαχοι της δεκαετίας του ’60 και του ’70 βρέθηκαν μαζί και θυμήθηκαν τόσα και τόσα…

Εκτός από τους παλαίμαχους που αγωνίστηκαν την αποστολή της Βέροιας ακολούθησαν και παλαίμαχοι εκτός αγωνιστικής δράσης και φίλαθλοι, όπως επίσης συμμετείχαν στην αποστολή ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι και από την Αλεξάνδρεια.

Πουρσανίδης, Σταφυλίδης, Μιχαηλίδης, Κελεσίδης, Στόιος, Γκέσιος, Ορφανίδης, ο κ. Μαστοροροδήμος, ο Τ. Παπαδόλπουλος με τον Στ. Τρανταφυλλίδη από την Αλεξάνδρεια, οι κ.κ. Χριστοφορίδης και Μπιζέτας, φίλαθλοι της ομάδας, όπως και ο κ. Βούλγαρης από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής!

Στον πάγκο κάθισε ο «μέγας κόουτς» Γιώργο Χατζάρας.

 

Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων:

Βέροια – Απόλλων Κρ. Βρύσης 3-2

Βέροια – Εδεσσαϊκός 1-0

Απόλλων Κρ. Βρύσης – Εδεσσαϊκός 1-4

 

Παλαίμαχοι Εδεσσαικού Σταφύδας, Παυλίδης Ρ., Χαραλάμπους, Κωστίκας, Παπανδρέου, Γκίλης, Μαλουμίδης, Πασαλής, Τσαντιρίδης, Νασιόπουλος, Μουταφίδης, Αγωνίστηκαν και οι Τσογιάννης, Γαλάνης. 

Παλαίμαχοι Βέροιας Χωλόπουλος, Χαρ. Σαββίδης, Κολεσίδης, Μελετίδης, Τσιούχας, Βεζυργιανόπουλος, Υφαντίδης, Ελευθεριάδη, Ζαρογιάννης, Στεργιόπουλος, Φουλατσικλής, Σπανός, Αγωνίστηκαν και Καραμούζας, Κίτσας Ε., Κίτσας Κ., Παπαστέργιος, Βουδούρης, Πουρσανίδης, Σταφυλίδης, Μιχαηλίδης, Κελεσίδης, Παπαδόπουλος Τ., Στόιος, Γκέσιος 

Παλαίμαχοι Απόλλωνα Νίκου, Σαριπανίδης, Υφαντίδης, Χαντούρης, Σκαπέρδας, Ζιώγας, Νήρας, Τούσης, Βεζυργιανόπουλος, Κουπαντζης, Αγωνίστηκαν και οι Βοτάρης Ν., Βλάχος Κ., Βεζυριανόπουλος Σ.,

 

Τουρνουά Κρ. Βρύσης - Τιμητικές απονομές σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές (23/5/2022) 


Τουρνουά Παλαιμάχων - Βέροια με Κρ. Βρύση και Εδεσσαϊκό (23/6/2022) 

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Τουρνουά παλαιμάχων Κρ. Βρύσης, Εδεσσαϊκού και Βέροιας – Τιμητικές απονομές και πολλές όμορφες στιγμές - MyAlbum

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ