Πραγματοποιήθηκε η 24η Τακτική Γεν, Συνέλευση της ΕΑΥΝΗ – Τιμητική βράβευση στη διμοιρία της Ημαθίας και σε παιδιά αστυνομικών επιτυχόντες στα ΑΕΙ (βίντεο)

 

Με την τιμητική βράβευση των μελών της διμοιρίας της Βέροιας που το Μάρτιο του 2020 βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στα γεγονότα του Έβρου, όπως και τη βράβευση των παιδιών αστυνομικών που πέτυχαν την εισαγωγή του σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ολοκληρώθηκε η 24η Τακτική Γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αιγές» και παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς παρουσιάστηκαν και αναπτύχθηκαν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το χώρο της αστυνομίας..

Την συνέλευση χαιρέτισαν οι  βουλευτές Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας, Ασημάκης Χριστοδουλίδης και ο αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας, Γιώργος Αδαμίδης.

Τον διοικητικό απολογισμό έκανε ο Γ. Γραμματέας της ΕΑΥΝΗ, Νικόλαος Τσιλώνης, τον οικονομιό απολογισμό ό ταμίας, Αγαθοκλής Κοπαλίδης, τις τροποποιήσεις του καταστατικού η νομική σύμβουλος, Έλλη Δεληγιάννη.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Αθανάσιος Νταβούρας παρουσίασε το διεκδικητικό πλαίσιο του συνδικαλιστικού κινήματος και ο Δημήτριος Καραγιαννόπουλος τα οικονομικά θέματα του κλάδου.

Κεντρικό χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΗ, Απόστολος Μούρτης.

 

ΕΑΥΝΗ 24η τακτική γενική συνέλευση (27/5/2022)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ