Βέροια: «Λευκός καπνός» εν όψει – Ο Αχιλλέας αποφασίζει….

 

«Λευκός καπνός» αναμένεται  στα διοικητικά της Βέροιας.

Μια «σιβυλλική» δήλωση του Χρήστου Μπίκα που πιθανότητα δεν είναι καθόλου μακριά από τις προθέσεις των μεγαλοϊδιοκτητών της ΠΑΕ, είναι μάλλον και η κατεύθυνση της τελικής απόφασης.

Ουσιαστικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα επί της ουσίας, με τη διαφορά ότι ο Αχιλλέας Μπίκας θα είναι αυτός που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο και θα είναι αυτός που θα παίρνει τις αποφάσεις.

Οι αδερφοί Μπίκα, πατέρας και θείος, θα στηρίξουν το «μεράκι» του Αχιλλέα ο οποίος δε θέλει ούτε καν να το σκέφτεται ότι ο ομάδα θα εγκαταλειφτεί στην τύχη της.

 

 

Η ΠΑΕ βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής της ανακοίνωσης των αποφάσεων από πλευράς διοίκησης, με εύλογη την αγωνία. 

Πάντως το ενδεχόμενο να αφεθεί η ομάδα ακέφαλη θεωρείται απίθανο.

Στην τελευταία του ομιλία ο Αχιλλέας Μπίκας ζήτησε «πίστωση χρόνου» μέχρι τη λήψη των αποφάσεων, γνωρίζοντας ότι οι μέρες που μεσολαβούν δημιουργούν μια μετέωρη κατάσταση…

Αν οι διοίκηση σκεφτόταν να αποχωρήσει, δεν θα ζητούσε αυτό το χρόνο αναμονής, αλλά θα αποδέσμευε τους πάντες ώστε να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση, με το πιο πιθανό να παραμείνει η διοίκηση, αλλά ενδεχομένως με νέο «μοντέλο»… 

Ίσως αλλάζοντας αρμοδιότητες και φυσικά με πρόταση για τον κάθε παίκτη που επιθυμεί να κρατήσει στις τάξεις τις ομάδας, όπως και για το τεχνικό επιτελείο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ