Εγκαινιάστηκε το ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ στη Βέροια

 

Το απόγευμα της Τετάρτης 6/7, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου υπερκαταστήματος ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ στη Βέροια από τον Αρχιμανδρίτη Καλλίνικο Λημνιώτη.

Το νέο ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ, βρίσκεται στον δρόμο για τη Μέση, εκατό μέτρα πριν τον Περιφερειακό, σε μια αίθουσα 1000 τ.μ., με χώρο στάθμευσης για 350 αυτοκίνητα, με θέσεις για ΑΜΕΑ, για εγκύους, σε ένα εξαιρετικά περιβάλλοντα χώρο.

Στο ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ θα βρείτε: Ελληνικά κρέατα, Πρωϊνές απολαύσεις, εκλεκτά και γευστικά εδέσματα, τα πάντα για το οικογενειακό τραπέζι, για την προσωπική φροντίδα και ομορφιά, τα πάντα για το σπίτι.

Το νέο ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ, υπόσχεται ΜΟΝΙΜΑ χαμηλές τιμές και σε λιανική αλλά και σε χονδρική τιμή, σε επώνυμα προϊόντα και καλύπτει τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή!!

 
ΜΟΝΙΜΑ χαμηλές τιμές ΧΩΡΙΣ κάρτες μπόνους!!!

Το ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ υπόσχεται στους καταναλωτές του ΜΟΝΙΜΑ χαμηλές τιμές, χωρίς την διάθεση καρτών μπόνους. Τα επώνυμα προϊόντα της Ελληνικής Εταιρείας θα διατίθενται στα  ράφια με ήδη ΧΑΜΗΛΕΣ τιμές, δίνοντας «ανάσα» στην τσέπη των καταναλωτών χωρίς καθυστερήσεις!!!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ