«Πρώτη» της Βέροιας στο Ταγαροχώρι

 

Στο προπονητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας της Βέροιας και άνοιξε η αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε ο διευθυντής της ομάδας, Γιώτης Τσαλουχίδης.  Από πλευράς Επιτροπής κανένα μέλος δεν προέβη σε επίσημη δήλωση, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία ανάδειξης διοίκησης.

Πάντως στην «πρώτη» της ομάδας ήταν παρόντες διοικητικοί παράγοντες.  Την προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας, κ. Ανυφαντάκη παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο.

Από την παλαιά «φρουρά» των παικτών παρόντες ήταν οι  Μαραγκός, Μπλέτσας, Παπαχρήστος, Μουχάλης, Τασιόπουλος, Περδίκης, Ισαακίδης, Παπαδόπουλος Γ.

 Μαζί τους και οι Τσανασίδης, Αδαμίδης, Χεριδης, Γράτσιανος, Γιαγτζίδης, Μιχαηλίδης, Βασιλειάδης από τους «μικρούς» της Βέροιας.

Στην προπόνηση πήραν μέρος επίσης οι Ιωαννίδης, Κιρκιλιανίδης, Βασιλόπουλος και Θεοδωρίδης (πρόκειται για τον γιο του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Δήμου Θεοδωρίδη)

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο παλαίμαχος διεθνής, Ανδρέας Μπονόβας, ο πρόεδρος της της ΕΠΣ Ημαθίας, Στέργιος Μουρτζίλας και διοικητικοί παράγοντες της Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ