Βέροια – Αποκαθίσταται η λειτουργία στο βενζινάδικο που δέχτηκε «επίθεση» από ακυβέρνητη νταλίκα – Το σύστημα ασφαλείας απέτρεψε εφιαλτικές συνέπειες

 

Σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου ολοκληρώνονται οι εργασίες και αποκαθίσταται η λειτουργία στο πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βέροια μετά την πρωτοφανή «επίθεση» που δέχτηκε από ακυβέρνητη νταλίκα το απόγευμα της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγεμα της Δευτέρας διερχόμενη νταλίκα έκανε στάση σε ζαχαροπλαστείο – καφέ που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του οδικού κόμβου.

Για λόγους που διερευνά η προανάκριση επί του συμβάντος, η νταλίκα άρχισε να κινείται χωρίς οδηγό και ακυβέρνητη «καρφώθηκε» επάνω στις αντλίες καυσίμων του βενζινάδικου.

Στις φωτογραφίες φαίνει ο δρόμος και η διαδρομή που έκανε το βαρύ όχημα χωρίς οδηγό…

Όπως αναφέρει υπεύθυνος της επισκευής, από τη στιγμή που χτυπήθηκε η αντλία και εκδηλώθηκε φωτιά, τέθηκε αμέσως σε λειτουργία το σύστημα αυτόματης διακοπής ροής, περιορίζοντας τη ζημιά μόνο στις εγκαταστάσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση κανείς δε θέλει να σκέφτεται τι θα μπορούσε να συμβεί. 

Ακόμη είναι «ευτύχημα» το γεγονός ότι η νταλίκα – λες και από κάποιο αόρατο χέρι – σε όλη της τη διαδρομή ακυβέρνητη, κινήθηκε στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι που κατέληξε επάνω στο βενζινάδικο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ