Περιστέρι: Απολογείται ο Πακιστανός για τη δολοφονία της Νικολέτας μετά τη νέα προθεσμία

 

Εννέα ημέρες μετά τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, ο νεαρός Πακιστανός κατηγορούμενος που φέρεται να ομολόγησε το φρικτό έγκλημα στους αστυνομικούς, απολογείται ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών.
 
Ο νεαρός ο οποίος διέφευγε της σύλληψης για πέντε ημέρες και εντοπίστηκε στην Βόρεια Μακεδονία, μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας για τη δολοφονία στο Περιστέρι.
 
Ο κατηγορούμενος ήδη έχει ζητήσει δύο προθεσμίες από την ανακρίτρια ενώ σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνοδεύεται και από νέο δικηγόρο.
 
Μάλιστα, ο φέρεται να είχε κάνει μαρτυρική τη ζωή της 17χρονης, με την οποία διατηρούσαν σχέση για δέκα μήνες, το τελευταίο διάστημα.
 
 
Ήταν επιθετικός και την παρακολουθούσε
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές, ο κατηγορούμενος φέρεται να εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά και έντονη ζήλια προς το πρόσωπο της 17χρονης, που έφτανε μέχρι στο σημείο να την παρακολουθεί στη δουλειά της. Για το λόγο αυτό η 17χρονη ήταν αγχωμένη το τελευταίο διάστημα και μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί στην οικογένεια και τους φίλους της ότι ήθελε να διακόψει τη σχέση τους, όμως φοβόταν την αντίδραση του κατηγορούμενου. 
 
Χθες, ο πατέρας της 17χρονης δήλωσε δια του δικηγόρου του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.
 
«Δηλώσαμε παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας εναντίον αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος που στέρησε τη ζωή στη Νικολέτα η οποία δεν πρόλαβε να ζήσει τις χαρές της ζωής» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος, προσθέτοντας ότι ««το κλίμα στην οικογένεια της Νικολέτας είναι πολύ βαρύ και η σύλληψη του είναι μία σταγόνα παρηγοριάς για αυτούς τους ανθρώπους».
 
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν πρόσωπα τα οποία βοήθησαν τον κατηγορούμενο να εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία της Νικολέτας και να φτάσει μέχρι την Βόρεια Μακεδονία. 
 
 
 
www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ