Ώρα μηδέν στον Εδεσσαϊκό: Αποχωρούν ως ελεύθεροι οι παίκτες

 

Οριακή είναι πλέον η κατάσταση στον Εδεσσαϊκό καθώς οι ποδοσφαιριστές εξήγγειλανπως έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και αποχωρούν από την ομάδα.
 
Όπως αναφέρει το SDNA, οι παίκτες της μακεδονικής ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση μέσωτης οποίας γνωστοποιούν πως δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση για την εξόφληση τωνδεδουλευμένων τους εδώ και καιρό, κάτι που τους οδηγεί στην ελευθερία τους.
 
Αναλυτικά τα όσα λένε οι παίκτες:
 
«Ύστερα από τεράστια υπομονή και κατανόηση περιμένοντας από τον Φεβρουάριο ναεξοφληθούμε τα δεδουλευμένα μας και μη έχοντας κάποια ενημέρωση ή εξέλιξη αλλά καιμη έχοντας άλλα περιθώρια (12 Αυγούστου ήδη) πλέον ο κάθε ένας από εμάς είναιελεύθερος να διαλέξει πως θα πορευτεί στη συνέχεια της καριέρας του.
 
Δυστυχώς οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε από την διοίκηση, τους τοπικούς φορείς αλλά καιόποιον ακόμα εμπλέκεται με τον ιστορικό αυτόν σύλλογο δεν πραγματοποιήθηκαν παράμείνανε υποσχέσεις… Από την πλευρά μας υπήρχε όλη η καλή θέληση και το αποδείξαμεαυτό, όμως πλέον εναπόκειται στον κάθε ποδοσφαιριστή πως θα προχωρήσει στο μέλλοναφού οι περισσότεροι είμαστε και τυπικά ελεύθεροι…»
 
 
 
www.sportsup.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ