Σκάνδαλο στις φυλακές της Κύπρου: Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Αξιωματικού που έψαχνε ροζ βίντεο για να εκβιάσει τη Διευθύντρια του σωφρονιστικού ιδρύματος

 

Σάλος έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο μετά την αποκάλυψη ενός πρωτοφανούς σκανδάλου με πρωταγωνιστές τη διευθύντρια και την υποδιευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών και τον διοικητή της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) της Αστυνομίας.
 
Το χρονικό της υπόθεσης ξεκινά με τον αξιωματικό της αστυνομίας να ζητά από βαρυποινίτη να ψάξει και να βρει ροζ βίντεο από προσωπικές στιγμές της Άννας Αριστοτέλους, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία.
 
Η κ. Αριστοτέλους δήλωσε ότι έχει στην κατοχή της μηνύματα του Μιχάλη Κατσουνωτού προς τον κρατούμενο που αποδεικνύουν τα λεγόμενά της.
 
Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως έθεσε στο στόχαστρο την ίδια με αποτέλεσμα από θύμα να βρεθεί στον ρόλο κατηγορούμενης για άσχετες υποθέσεις με σκοπό την αποδόμηση.
 
Για 6 συνολικά αδικήματα ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά της Διευθύντριας των Φυλακών. Αφορμή δύο καταγγελίες που υπεβλήθησαν απο πολίτες, σχετικά με ένα έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας στις 13 Ιουλίου στον εγχώριο Τύπο και συγκεκριμένα στην εφημερίδα Πολίτης. Μεταξύ των αδικημάτων και συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος.
 
Ανάμεσα στα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας είναι ορισμένα μηνύματα που είχε στο κινητό του ο κρατούμενος των φυλακών στα οποία έγραφε ότι σε αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του θα λαμβάνει 3.000€.
 
 
 
 
Η Άννα Αριστοτέλους σε δηλώσεις που παραχώρησε ανέφερε πως η επίθεση που δέχεται αποσκοπεί στην αποδόμηση της επειδή τόλμησε να τα βάλει με το σύστημα.
 
«Είμαι περήφανη για το έργο που επιτελούμε στις φυλακές, καταφέραμε το ακατόρθωτο, να σώσουμε ανθρώπους δαχτυλοδυχτούμενους. Επειδή κάποιοι ισοπεδώνουν τα πάντα, να υπενθυμίσω ότι εμείς είμαστε που με δικες μας ενέργειες καταφέραμε την σύλληψη και απόλυση 6 μελών του προσωπικού, λόγω της μηδενικής ανοχής που επιδεικνύομε σε πράξεις διαφθοράς.
 
Είμαστε εμείς οι ίδιοι που εδώ και ενάμιση χρόνο ζητούμε την αναβάθμιση του συστήματος απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων και εμείς που συνεχίζουμε τους ελέγχους αθόρυβα και δεν σπαταλούμε την ενέργεια μας στο μάρκετινγκ».
 
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ