Καμιά σχέση με Βέροια η υπόθεση bullying μαθητή και διευθύντριας γυμνασίου

 

Μετά από σάλο που προέκυψε, διευκρινίζουμε και κάνουμε σαφές ότι η υπόθεση bullying μαθητή και διευθύντριας γυμνασίου δεν έχει καμιά σχέση με τη Βέροια.

Το θέμα που έφερε στη δημοσιότητα ο ρεπόρτερ Στρατής Λιμνιός και δημοσιεύτηκε στο site grtimes.gr, ανέφερε ξεκάθαρα για διευθύντρια σχολείου της Βόρειας Ελλάδας, χωρίς να κάνει πιο συγκεκριμένο προσδιορισμό.

Η είδηση αναδημοσιεύτηκε από το Verianet, ΑΥΤΟΥΣΙΑ, με απόλυτο σεβασμό στη δεοντολογία και χωρίς καμιά παρέμβαση στο κείμενο.

Την είδηση αναδημοσίευσαν και πολλά άλλα ΜΜΕ ανά την Ελλάδα.

Όμως προκλήθηκε αναστάτωση από τη στιγμή που ΜΜΕ ανέφερε ότι το θέμα αφορούσε διευθύντρια και μαθητή γυμνασίου της Βέροιας, κάτι το οποίο δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα!!!

Η αναφορά ότι το περιστατικό συνέβη σε γυμνάσιο της Βέροιας (και προκάλεσε εύλογη αναστάτωση),είναι εντελώς ανυπόστατη!

Διερευνώντας την υπόθεση λάβαμε την ξεκάθαρη και κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι το θέμα δεν αφορά σχολείο της Βέροιας, ούτε καν του νομού.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινή γνώμη για την πραγματικότητα και να συμβάλλουμε ώστε να δοθεί τέλος στην αναίτια αναστάτωση που προκλήθηκε.

Η φωτογραφία είναι από σημερινό (16/8/2022) δημοσίευμα του grtimes.gr το οποίο επανέρχεται στο θέμα δημοσιεύοντας δηλώσεις της κοπέλας που έπεσε θύμα των όσων καταγγέλονται

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ