Αντώνης Μαρκούλης: Την Κυριακή στη ΔΕΘ, ώρα ανάπτυξης, ελευθερίας και δημοκρατίας

 

Οι δυνατοί προβολείς της 86ης ΔΕΘ φώτισαν και ξεμπρόστιασαν ακόμη περισσότερο την αθλιότητα και την πολιτική υστέρηση του καθεστώτος Μητσοτάκη. Από τη μια ένα πλήρως ανεπαρκές σχέδιο δήθεν ευεργετικών μέτρων, πολύ κατώτερο από τον τεράστιο πληθωρισμό. Κι από την άλλη, ξεδιάντροπα φληναφήματα για το τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών, που διασύρει διεθνώς τη χώρα.

Έρμαιο των εξελίξεων που ο ίδιος προκάλεσε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε αύξηση 6% στις συντάξεις, ανθρώπων που επί ημερών Ν.Δ. έχουν χάσει το 25% της αγοραστικής τους δύναμης.

Μέσω των μέτρων για την ενέργεια, ανακοίνωσε έναν αχταρμά ακραίας επιδότησης της αισχροκέρδειας, την ίδια ώρα που το Δημόσιο θησαυρίζει από ΦΠΑ και Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης.

Ο πρωθυπουργός της φτώχειας, της ανασφάλειας και του παρακράτους της Δεξιάς τελειώνει. Πολιτικά και ποινικά υπόλογοι όλοι οι εμπλεκόμενοι, κάνουν τον ψόφιο κοριό! Η ΕΥΠ και το Predator αποδεικνύονται συγκοινωνούντα δοχεία, με το πολιτικό κίνητρο των υποκλοπών να τις συνδέει άρρηκτα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η επιχείρηση συγκάλυψης από το Μαξίμου στην Εξεταστική Επιτροπή, θα πέσει στο κενό.

Την Κυριακή στη ΔΕΘ έρχεται η ώρα της αλήθειας. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Αλέξης Τσίπρας, θα αποδείξει τις μεγάλες διαφορές αυτών που κλοτσηδόν φεύγουν, κι αυτών που έρχονται να βάλουν ξανά τον τόπο στον δρόμο της ανάπτυξης, της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

 

Αντώνης Μαρκούλης

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ