Απάντηση Δημοτικής Αρχής στην ανακοίνωση του επικεφαλής των «Συνδημοτών» Παύλου Παυλίδη

 

Απάντηση στην ανακοίνωση του επικεφαλής των «Συνδημοτών» Παύλου Παυλίδη εξέδωσε η Δημοτική Αρχή:

"Ο κ. Παυλίδης συνεχίζει απεγνωσμένα να επιδίδεται σε ένα κυνήγι μαγισσών και αόρατων εχθρών. Όσο κι αν προσπαθεί να στρέψει αλλού τα βλέμματα των πολιτών, εμείς θα είμαστε εδώ για να θυμίζουμε τη σπουδή του κ. Παυλίδη, ο οποίος επιχείρησε την παραχώρηση του φιλέτου των 26 στρεμμάτων στην είσοδο της πόλης (όπου θα γίνει το Κλειστό Γυμναστήριο) για τη λειτουργία της επιχείρησης της οποίας είναι πρόεδρος!

Είναι εύκολο να κριτικάρουμε τα πάντα και να δημιουργούμε εντυπώσεις. Απέναντι λοιπόν στις έωλες τοποθετήσεις σας κ. Παυλίδη, περί κατάρρευσης της Δημοτικής αρχής, εμείς δηλώνουμε πως γνωρίζουμε ποιος τελικά καταρρέει… Κι αυτό, μέσα από γεγονότα που θέλουν πρώην στενό συνεργάτη σας να χρησιμοποιεί δημοσίως τη φράση «Ο Παύλος δεν έχει την αποδοχή και δεν μπορεί να τα καταφέρει».

Εμείς κ. Παυλίδη, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Άλλωστε, έχουμε καταφέρει μέσα σε δύσκολες συγκυρίες να τρέξουμε σημαντικά έργα για την Βέροια μέσα από χρηματοδοτήσεις. Οι πολίτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στις προηγούμενες εκλογές. Και θα το επαναλάβουν και πάλι."

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ