Βέροια: «PhysioΘεραπεία» - Grand Opening & Christmas Party το Σάββατο 19/11/22

 

Το «PhysioΘεραπεία», αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο εξειδικευμένης φυσικοθεραπείας για παιδιά και για την υγεία των γυναικών, όμως πάνω απ’ όλα είναι ένα μέρος φροντίδας για το παιδί και τη γυναίκα. Δημιουργήθηκε από τη Φυσικοθεραπεύτρια Αλεξάνδρα Τυφλίδου και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Οκτώβριο.

Το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 θα ανοίξει τις πόρτες του σε φίλους, θεραπευόμενους και συνεργάτες για τα μεγάλα εγκαίνια του! Τα εγκαίνια θα συνδυαστούν με το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τις ευχές όλων των παρευρισκόμενων. Οι καλεσμένοι θα μπορούν να στηρίξουν το εργο του συλλόγου Μ.Α.μ.Α. ή να φέρουν κάποιο δώρο για την «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

 

 

Σύντομο βιογραφικό της Αλεξάνδρας Τυφλίδου

Η Αλεξάνδρα Τυφλίδου είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας της ΣΕΥΠ του Ανώτατου Τεχνολογικού Επιστημονικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ).

Έχει εργαστεί ως παιδιατρική φυσικοθεραπεύτρια σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα, από το 2016, με σημαντικότερους σταθμούς της καριέρα της, την παιδιατρική πτέρυγα του Edgware Community Hospital of London, καθώς και τη συνεργασία της με το διεθνούς φήμης ιδιωτικό θεραπευτήριο παίδων Maximum Potential στο City του Λονδίνου.

Μερικές από τις σημαντικότερες εκπαιδεύσεις που έχει λάβει έως σήμερα είναι στη θεραπευτική προσέγγιση NDT - Bobath - Νευροεξελικτική Αγωγή (Ελλάδα), Sensory Integration - Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (Ηνωμένο Βασίλειο), μέθοδο Total Motion Release (ΗΠΑ) και στη διαχείριση δυσλειτουργιών του παιδιατρικού πυελικού εδάφους (Νότια Αφρική).

Είναι η πρώτη Ελληνίδα μέλος του The Wired Collective, μιας premium διεθνούς κοινότητας φυσικοθεραπευτών και εργοθεραπευτών με στόχο την αριστεία στην αποκατάσταση της νευροκινητικής ανάπτυξης και της παιδικής αναπηρίας μέσω των πιο σύγχρονων καινοτομιών σε θέματα διαχείρισης παιδιατρικών περιστατικών.

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κλινικού της ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα εξειδικεύεται και παρακολουθεί εκπαιδεύσεις με βασικό άξονα τη γυναικεία υγεία.

 

Τι παρέχει το κέντρο «PhysioΘεραπεία»

Το PhysioΘεραπεία παρέχει εξειδικευμένες φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες αξιολόγησης και θεραπευτικής παρέμβασης, σε παιδιά από 0 έως 19 ετών με αναπτυξιακές και αισθητικοκινητικές διαταραχές, καθώς επίσης, και σε γυναίκες όλων των ηλικιών, από τη νεαρή αθλήτρια, μέχρι τη γυναίκα στην εμμηνόπαυση.

Μερικές από τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες του PhysioΘεραπεία είναι:
● Clinical yoga για παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες όπως αυτισμό, σύνδρομα, εγκεφαλική παράλυση, ΔΕΠ-Υ, άτομα σε αναπηρικό αμαξίδιο, κτλ
● Φυσικοθεραπεία πυελικού εδάφους σε παιδιά που παρουσιάζουν δυσκοιλιότητα, ακράτειας κοπράνων, νυχτερινή ενούρηση, ακράτεια ημέρας, κτλ
● Φυσικοθεραπεία κατά τη περίοδο την εγκυμοσύνης και αποκατάσταση μετά τον τοκετό

«PhysioΘεραπεία»
Κεντρικής 22 με Δ. Σολωμού, Βέροια
23311 21841, 6988 939308
email: info@physio-therapeia.gr
site: physio-therapeia.gr
facebook: PhysioΘεραπεία
instagram: physio_therapeia

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ