Το Συλλογικό Σήμα «M MACEDONIA THE GREAT» (βίντεο)

 

Εκδήλωση παρουσίασης και ενημέρωσης για το Συλλογικό Σήμα της ΕΕ «Μ MACEDONIA THE GREAT» (Μακεδονικό Σήμα) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18/11 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Για το Συλλογικό Σήμα «Μ MACEDONIA THE GREAT» (Μακεδονικό Σήμα) μίλησαν ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Συμεών Διαμαντίδης, ο Project Manager, Παντελής Μάνης, ο οποίος παρουσίασε το έργο και ο ΔρΝ Ευστάθιος Κουτσοχήνας ο οποίος έκανε σχετική ενημέρωση περί των νομικών ζητημάτων.

Συντονιστής της εκδήλωσης, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, ήταν ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Τάσος Γιάγκογλου.

Το Συλλογικό Σήμα ΣΕΒΕ «Μ MACEDONIA THE GREAT» αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του ΣΕΒΕ και μπορεί να χρησιμοποιείται από όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες των οποίων προέρχονται από τη γεωγραφική Περιφέρεια της Μακεδονίας και είναι ή θα γίνουν μέλη του ΣΕΒΕ.

Το Σήμα «Μ MACEDONIA THE GREAT» μπορεί να χρησιμοποιείται από όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες των οποίων προέρχονται από τις γεωγραφικές Περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και τις Π.Ε. Δράμας και Καβάλας και είναι ή θα γίνουν μέλη του ΣΕΒΕ.

Η δημιουργία του Συλλογικού Σήματος έχει σκοπό την προστασία των ελληνικών προϊόντων που παράγονται στην Μακεδονία – και αντίστοιχα των υπηρεσιών που παρέχονται – συνδυάζοντας την ιστορία και την κληρονομιά του τόπου μας, μέσα από αυθεντικά, γνήσια και ποιοτικά προϊόντα των μελών του ΣΕΒΕ.

Λόγος σύστασης του εν λόγω Συλλογικού Σήματος είναι η επιδίωξη δημιουργίας ενός νέου διακριτικού γνωρίσματος ως μέσου αναγνώρισης, προβολής και διαφήμισης τοπικών παραγωγών και των προϊόντων τους, ώστε να ενισχυθεί η αναγνωρισιμότητα των τοπικών επιχειρήσεων – μελών του Συνδέσμου και των προϊόντων τους με τρόπο ευκρινή, διαφανή και αδιάβλητο, προς όφελος της ασφάλειας δικαίου και του ανόθευτου και υγιούς ανταγωνισμού.

 

Βίντεο από την παρουσίαση στο βίντεο που ακολουθεί:

Επιμελητήριο Ημαθίας - ΣΕΒΕ - Μακεδονικό σήμα - ενημέρωση (18/11/2022)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ