Βέροια: Εγκαινιάστηκε το «PhysioΘεραπεία» (βίντεο)

 

Το σύγχρονο κέντρο εξειδικευμένης φυσικοθεραπείας για παιδιά και για την υγεία των γυναικών, «PhysioΘεραπεία» εγκαινιάστηκε το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου.

Το «PhysioΘεραπεία», δημιουργήθηκε από τη Φυσικοθεραπεύτρια Αλεξάνδρα Τυφλίδου και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Οκτώβριο.

Το πρωί του Σαββάτου, παρουσία της οικογένειας της Αλεξάνδρας Τυφλίδου, συγγενών, φίλων, θεραπευόμενων και συνεργατών, το «PhysioΘεραπεία» άνοιξε τις πόρτες του για τα εγκαίνιά του και «ξενάγησε» τους παρευρισκόμενους στους όμορφους χώρους του.

Τα εγκαίνια έγιναν σε γιορτινό κλίμα, καθώς συνδυάστηκαν με το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τις ευχές όλων των παρευρισκόμενων. Οι καλεσμένοι μπορούσαν να στηρίξουν το έργο του συλλόγου Μ.Α.μ.Α. ή να φέρουν κάποιο δώρο για τη Πρωτοβουλία για το Παιδί.

 

Βέροια - «PhysioΘεραπεία» - Αλεξάνδρα Τυφλίδου - εγκαίνια (19/11/2022) 

 

Το PhysioΘεραπεία παρέχει εξειδικευμένες φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες αξιολόγησης και θεραπευτικής παρέμβασης, σε παιδιά από 0 έως 19 ετών με αναπτυξιακές και αισθητικοκινητικές διαταραχές, καθώς επίσης, και σε γυναίκες όλων των ηλικιών, από τη νεαρή αθλήτρια, μέχρι τη γυναίκα στην εμμηνόπαυση. 

 

Μερικές από τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες του PhysioΘεραπεία είναι:

Clinical yoga για παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες όπως αυτισμό, σύνδρομα, εγκεφαλική παράλυση, ΔΕΠ-Υ, άτομα σε αναπηρικό αμαξίδιο, κτλ

Φυσικοθεραπεία πυελικού εδάφους σε παιδιά που παρουσιάζουν δυσκοιλιότητα, ακράτειας κοπράνων, νυχτερινή ενούρηση, ακράτεια ημέρας, κτλ

Φυσικοθεραπεία κατά τη περίοδο την εγκυμοσύνης και αποκατάσταση μετά τον τοκετό

 

Κεντρικής 22 με Δ. Σολωμού, Βέροια

23311 21841, 6988 939308

info@physio-therapeia.gr 

physio-therapeia.gr

PhysioΘεραπεία 

physio_therapeia 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ