Βάνα Μπάρμπα: Η αυτοβιογραφία της που θα συζητηθεί!

327mparmpaΦωτιά στον κόσμο της showbiz, καθώς και τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο, αναμένεται να βάλει η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της Βάνας Μπάρμπα.

Ναρκωτικά, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, βασιλικοί έρωτες, αλλά και φλερτ με σημαντικές προσωπικότητες του δημοσίου βίου, θα αποκαλυφθούν σε ένα βιβλίο που σίγουρα κάποιοι θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν απ΄το να κυκλοφορήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού CIAO.

Σκέψεις, αναμνήσεις, ακραία γεγονότα αλλά και τρυφερές στιγμές, θα περιλαμβάνει η αυτοβιογραφία της γνωστής ηθοποιού, την οποία προετοιμάζει αυτή την περίοδο συνθέτοντας κομμάτι- κομμάτι το παζλ της πολυτάραχης ζωής της.

Στο βιβλίο μεταξύ άλλων θα γίνονται αναφορές στις εκδηλώσεις λατρείας που υπήρξαν από πολλούς άντρες επιφανείς και μη.

Όπως στην περίπτωση που όταν η Βάνα μπήκε σε ένα εστιατόριο συνοδευόμενη από έναν ποδοσφαιριστή, δέχθηκε τα θερμά σχόλια και κοπλιμέντα από γνωστό, ισχυρό άντρα της πολιτικής ο οποίος έσπευσε στο τραπέζι της.

Επίσης γίνεται αναφορά στο περιστατικό όπου βασιλιάς κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, βρέθηκε έξω από το δωμάτιο ξενοδοχείου ευρωπαϊκής πρωτεύουσας όπου διέμενε η Μπάρμπα εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του, ενώ νωρίτερα είχε κλείσει ολόκληρη αίθουσα προκειμένου να δειπνήσει μαζί της.

Ήδη πολλοί αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την κυκλοφορία του συγκεκριμένου βιβλίου.

http://vipnews.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ