Η Rhian Sugden προσφέρει πρωινό με το κορμί της

302rhian-Η εντυπωσιακή Rhian Sugden γδύθηκε ξανά και βάζει και πάλι τον αντρικό πληθυσμό σε πειρασμό, παίρνοντας το πρωινό της, πίνοντας το γάλα της και τρώγοντας μπισκότα… Ταυτόχρονα, όμως, με τις πόζες, το βλέμμα και το νάζι της προσκαλεί και όλους τους άντρες να πάρουν το πρωινό μαζί της.

Το 25χρονο μοντέλο από το Manchester, που ξετρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό, «φόρεσε» τα μπισκότα της και τους δίνει το άρωμα του κορμιού της. Ξαπλώνει στο τραπέζι της κουζίνας της, κοιτάει έξω από το παράθυρο, ενώ σιγά – σιγά βγάζει και τα ελάχιστα που φοράει για να νιώσει πιο άνετα μέσα στο σπίτι της…

Η εκρηκτική ξανθιά έχει στο βιογραφικό της αρκετές «καυτές» φωτογραφήσεις, όπως για το γνωστό, αντρικό περιοδικό «Nuts».

Έχει δηλώνει ότι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική και το στήθος της είναι φυσικό, ότι της αρέσει να κάνει σεξ και να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη, ενώ ο ιδανικός άντρας για εκείνη, πρέπει να είναι ευγενικός και να διαθέτει χιούμορ.

Να θυμίσουμε πως το όνομα της Rhian είχε κάνει τον γύρο των gossip media πριν από δύο περίπου χρόνια, καθώς φήμες ήθελαν τον Christiano Ronaldo να είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, γεγονός που είχε δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση του με την αγαπημένη του και διάσημο μοντέλο της Vicroria’s Secret, Irina Shayk.

http://www.protothema.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ