Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ανακοίνωση του Εσπερινού Λυκείου Βέροιας

00-0087-114

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας παρέχει ισότιμο απολυτήριο με τα Ημερήσια Γυμνάσια .
Δίνει την ευκαιρία στον καθένα, άνω των δεκατεσσάρων ετών, να ολοκληρώσει τις γυμνασιακές του σπουδές όποτε κι αν τις διέκοψε, για οποιοδήποτε λόγο ή να τις αρχίσει τώρα, αν μετά το Δημοτικό δε γράφτηκε σε κάποιο Γυμνάσιο.
Το απολυτήριο του Εσπερινού Γυμνασίου παρέχει τη δυνατότητα  εγγραφής στο Γενικό Λύκειο ή στο Γ. Εσπ. Λύκειο ή στο Γ. Εσπ. ΕΠΑ.Λ  ή στις νέες Σχολές Μαθητείας Σ.Ε.Κ..
Το ωράριο για τους μαθητές μας καθημερινά είναι από 7.10 μ.μ.  έως 10.15μ.μ. Οι μαθητές του σχολείου μας δικαιούνται περισσότερες απουσίες απ΄ ό,τι στα  Ημερήσια Γυμνάσια, προκειμένου να διευκολυνθούν έτσι οι εργαζόμενοι στη φοίτηση.
Οι εγγραφές σε  όλες τις τάξεις θα συνεχιστούν ως τις 21 Σεπτεμβρίου ενώ οι μετεγγραφές από οποιοδήποτε Γυμνάσιο της χώρας  γίνονται σχεδόν όλη τη χρονιά.
Οι στρατεύσιμοι και οι ένστολοι μπορούν να προσέρχονται, μετά την εγγραφή τους ή τη μετεγγραφή τους, μόνο στις εξετάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Εσπερινού Γυμνασίου Βέροιας, Κουντουριώτη 8, στον 1ο όροφο (κάτω από το Μπάσκετ της Ελιάς) από 7-10μ.μ. και στα τηλ 23310 24515 ή στο κιν. 6977656113


Τρίτη, 10 Σεπ. 2013

Ο Δ/ντης

Αναστάσιος Χ. Τυφλίδης


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ