Πατρινή τραγουδίστρια καταθέτει μήνυση στην Ασφάλεια γιατί φοβάται ...μανιακό θαυμαστή!

00-0085-6-187

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας άρρωστος τύπος αναστατώνει τη ζωή μιας προβεβλημένης τραγουδίστριας. Περιστατικά υπάρχου πολλά.

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο η κοπέλα δεν είναι ακόμη… αυτό που λέμε σταρ.

Είναι στα πρώτα βήματά της… και παλεύει να ξεχωρίσει. Φαίνεται ωστόσο πως για κάποιους είναι ξεχωριστή. Με την κακή έννοια.

Το να εμφανίζεσαι σε νυχτερινά κέντρα και να «περνάς» στον κόσμο είναι καλό. Όταν όμως αυτό υπερβαίνει τα όρια και αρχίζεις και νιώθεις φόβο πρέπει κάπως να το αντιμετωπίσεις.

Αυτό έπαθε και η νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Αβραμοπούλου. Το κορίτσι τον τελευταίο καιρό δέχεται μηνύματα στο Facebook και στο κινητό της από μανιακό θαυμαστή, με αποτέλεσμα να φοβάται και τη σκιά της.

Το αποκορύφωμα δε, ήταν όταν η κοπέλα ενώ βρισκόταν καθ΄οδόν για τη γενέτειρα της την Πάτρα, έλαβε μήνυμα από τον θαυμαστή, στο οποίο ανέφερε πως γνωρίζει ότι έφυγε για Πάτρα και θα κανονίσει κι εκείνος να ταξιδέψει εκεί για να τα πούνε όπως ξέρουν καλά με μια σειρά προσβλητικά επίθετα .

Η Κατερίνα αμέσως μετά την άφιξη της, επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να υποβάλλει μήνυση στον τρελό θαυμαστή.

Να θέλει να χαρεί την κυκλοφορία του καινούριου της κομματιού και να μην την αφήνουν!!

http://www.thebest.gr/


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ