Το ξέρανε από την αρχή ότι ήταν «παραμύθι»

00-0085-6-132

Από τη στιγμή που προέκυψε η «μαρτυρία» του εκταφέα του νεκροταφείου της Ραψομανίκης και κυρίως όταν έγινε η τηλεοπτική έρευνα, υπήρχαν βάσιμες αμφιβολίες έως βεβαιότητα, ότι όλη η ιστορία είναι ένα κακόγουστο παραμύθι….

Για το θέμα αυτό δεν έκανε δηλώσεις μόνο ο «μάρτυρας»… Δηλώσεις έκανε και μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής ο οποίος μάλιστα είναι και κοντινός συγγενής των ενταφιασμένων στον οικογενειακό τάφο όπου υποτίθεται βρέθηκαν τα «ύποπτα» οστά… Μόνο που αυτά που είπε ανέτρεπαν και ακύρωναν εντελώς το σενάριο…

Οι δηλώσεις αυτές κόπηκαν από την εκπομπή!!!

Ο οικογενειακός τάφος είναι της οικογένειας Λίβα. Ο Θωμάς Λίβας, ανηψιός της οικογένειας είναι αυτός που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», αλλά αυτά που είπε δε μεταδόθηκαν ποτέ!!!

Από την πρώτη στιγμή ο Θωμάς λίβας, ο οποίος χρημάτισε επί μακρόν και ως μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής, με ατράνταχτα στοιχεία, είχε αποκλείσει κάθε πιθανότητα να είναι αληθή αυτά που έλεγε ο εκταφέας….

Τα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», κόπηκαν και δε μεταδόθηκαν…. Αν είχαν μεταδοθεί, ούτε «μυστήριο» θα υπήρχε, ούτε καλά – καλά εκπομπή θα μπορούσε να γίνει….

Σε λίγο το βίντεο με αυτά που είπε και στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» ο ανηψιός της οικογένειας…. Αυτά που κόπηκαν προφανώς γιατί δεν συνέφερε….


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ