Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Επίσκεψη του Υπουργού Πολιτισμού της Μόσχας στην Ημαθία - Προσκεκλημένου του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου, επισκέφθηκε την Ημαθία ο Ρώσος Υπουργός Πολιτισμού, συνοδευόμενος από τον κ. Καλάσνικοφ, μέλος της Δ/νσης των Ξεν/κών Επιχ/σεων KROΝWEL στην Ελλάδα.
  Ο Ρώσος Υπ. Πολιτισμού, προσκεκλημένος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και του Προέδρου της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ημαθίας κ. Απ. Εμμανουηλίδη, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στους Βασιλικούς Τάφους της  Βεργίνας, από τους οποίους έμεινε κατάπληκτος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την ιστορία όσο και για τον πολιτισμό της Ελλάδας.
  Στη συνέχεια επισκέφθηκε στην Ι.Μ. τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα και μαζί επισκέφθηκαν την Ι.Μ. της Παναγίας Δοβρά, στην οποία ξεναγήθηκε και παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών της ανέγερσης του Ναού του Οσίου Λουκά.
  Σε συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν πέραν του κ. Καραπαναγιωτίδη και του κ. Εμμανουηλίδη, ο νέος Αντ/ρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Νίκη Καρατζούλα, η Σύμβουλος κ. Αναστασία Λαζαρίδου και ο κ. Γ. Παπαδόπουλος από το Γραφείο του κ. Αντ/ρχη, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.      
  Ιδιαίτερο στοιχείο της συζήτησης στάθηκε η ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού, που προβάλλεται με συνέπεια και συνέχεια στην τουριστική αγορά της Ρωσίας, τόσο με τις συνεχείς επαφές και επισκέψεις του κ. Καραπαναγιωτίδη, όσο και από τη συμμετοχή της Ημαθίας εδώ και χρόνια στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας.
  Οι επιφανείς προσκεκλημένοι, αποχαιρέτησαν την Ημαθία με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για αυτά που είδαν όσο και για τη ζεστή και ειλικρινή φιλοξενία, υποσχόμενοι ότι θα ξαναεπισκεφθούν την Ημαθία για να γνωρίσουν και τις άλλες ομορφιές της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ