Είναι ακόμη μέλος του ΠΑΣΟΚ ο κ. Κοτσώνης;

611Ο κύριος Θ. Κοτσώνης έκανε την επιλογή του... ώς πρώην υπουργός του Σημίτη και γνήσιος εκσυγχρονιστής... οι δουλείες άλλαξαν πήγε με την Μπακογιάννη... δεν βαριέστε... επαγγελματίας είναι..εξάλλου το Σεπτέμβριο του 2007 ένας κολλητός του είπε...καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή... Εμείς απλά ρωτάμε εκεί στην ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ... Αυτός την δουλειά του την έκανε.. εσείς την κάνατε?... Μήπως.. λέμε ΜΗΠΩΣ...ακόμα και σήμερα ο κύριος Θ. Κοτσωνης είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ στην Τ.Ο. Κηφισιάς ?... μήπως να τον καλέσουμε και στη συνελευση της οργάνωσης για να ρίξουμε τον Καραμανλή?..... αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει... Είναι ακόμα και σήμερα μέλος του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος της Ντόρας Μπακογιάννη?

ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ


aeroplanosouidia"Πρωτοπόροι στη διαφήμιση των «προϊόντων» τους οι Σουηδοί!
Είναι ένα από τα υποψήφια πολεμικά αεροσκάφη, για αγορά από την Ελλάδα. Θα πείσουν οι Σουηδοί τον Μεϊμαράκη να αγοράσει, ή θ’ αντεπιτεθούν με καλύτερη «προσφορά» οι ΗΠΑ και οι άλλοι «παραγωγοί»;
Η ψωροκώσταινα του Καραμανλή, τι πουλάει;
Εμείς πουλάμε Ρουβά, δηλαδή «τέχνη» και «πολιτισμό», όπως εύστοχα επισημαίνει το bollywood: O Σάκης Πρέσβης τουρισμού της Κυβέρνησης..."
Πηγή: sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_3475.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ