Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ο Π.Σ.Α.Π. για τη ρατσιστική συμπεριφορά του Cardozo στο ματς με τη Βέροια

Σάλο έχει προκαλέσει η ρατσιστική επίθεση του ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας Οράσιο Καρντόσο στον παίκτη της Βέροιας Νικολάο Ντουμίτρου.
Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Βέροιας κατήγγειλαν το περιστατικό και ζήτησαν να τοποθετηθεί επί του θέματος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΣΑΠ με τη σειρά του καταδίκασε τη συμπεριφορά αυτή χαρακτηρίζοντας την απαράδεκτη.

Ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζει , σταθερά και με κατηγορηματικότητα, κάθε μορφή και έκφραση ρατσισμού απο όπου και όποιον και αν προέρχεται.

Ασφαλώς, για κανένα λόγο, δε δεχόμαστε την εμφάνιση φαινομένων ρατσιστικής συμπεριφοράς, ειδικά στα γήπεδα, στο δικό μας χώρο ενώ εξυπακούεται ότι αποδοκιμάζουμε κάθε κίνηση που φανερώνει εκτροπή συναδέλφου μας, καθώς εμείς πάντα πρέπει να αποτελούμε το καλό παράδειγμα.

Λάβαμε γνώση της καταγγελίας των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Βέροια για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Κέρκυρα Καρντόσο.

Ζητήσαμε εξηγήσεις και διευκρινίσεις από τους συναδέλφους μας, ωστόσο, είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι όλοι μαζί πρέπει να κρατάμε εκτός ποδοσφαίρου ότι έχει σχέση με τον ρατσισμό, που είναι πρόβλημα σε άλλες χώρες και για κανένα λόγο δεν πρέπει να γίνει και για τη δική μας.

Τέτοιου είδους παρεκτροπές, είναι απαράδεκτες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ