Ο Αντώναρος με λικέρ μαστίχα και φρέσκα φυστίκια

478Με λικέρ μαστίχα και φρέσκα φυστίκια υποδέχθηκε το μεσημέρι τους πολιτικούς συντάκτες ο Αντώναρος, ανοίγοντας επισήμως το briefing για τη νέα περίοδο! Εκτός απο φρέσκα φυστίκια είχε και φρέσκα...νέα για τον εαυτό του! Θύμισε ότι ο Δημ. Ρέππας έχει ρεκόρ παραμονής στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου 5 χρόνια και 9 μήνες και είπε πως ο ίδιος φιλοδοξεί να τον φθάσει! Άρα, μένει στη θέση του και αν γίνει ανασχηματισμός! Ο Αντώναρος είναι ήδη αναπληρωτής και μετά εκπρόσωπος 5 χρόνια και 2 μήνες. Το νόημα της σύγκρισης είναι, βεβαίως, ότι πήρε υπόσχεση πως δεν φεύγει! Αλλά το ρεκόρ του Ρέππα δεν μπορεί να το φθάσει, διότι υποχρεωτικά το αργότερο το Φεβρουάριο θα αποχαιρετήσει την Αλεξάνδρεια..
VETO 300


nikoloutsopoulosΒγήκε στο τηλέφωνο στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος και τα έκανε μπάχαλο: "Δημόσια συγχαίρω τον Παλαιοκώστα που απέδρασε και εξευτέλισε το κράτος. Προτρέπω και άλλους κρατούμενους με όποιον τρόπο έχουν να αποδράσουν. Με έχει τρελάνει το γεγονός ότι κάποιοι νομίζουν ότι φιλοξενούνται. Μόνο εγώ ο Αραβαντινός και ο Καπερνάρος ξέρουμε από φυλακή. Οι...
άλλοι δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε". Αυτό είπε και αποχώρησαν η Μιλένα Αποστολάκη και η Κατερίνα Παπακώστα! Σιγά τώρα που εθίγησαν οι βουλευτίνες και σκίστηκε το...καλσόν. Αποχώρησαν γιατί δεν μπορούσαν να ακούσουν όσα είπε ο εργατολόγος.

Μα δίκιο είχε ο Νικολουτσόπουλος. Φύγετε όλοι από τις φυλακές. Πλημμεληματάκι είναι.
Ξεφτιλίστε το κράτος.

Τα είπε ο Νικολουτσόπουλος και από αύριο αναμένεται να βγαίνουν με τα...σακιά έξω οι κρατούμενοι. Η Κατερίνα Παπακώστα είπε: "αρνούμαι να συζητήσω μαζί του"

Οι βουλευτίνες ήθελαν την προστασία του Νίκου Μάνεση λες και δεν είχαν μιλιά. Γλώσσα δεν βάζει μέσα η Παπακώστα και θέλει προστασία;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ