Κέικ με 2 υλικά-με παγωτό!

Ναι! Ναι! Κι όμως!
Κέικ με μόνο 2 υλικά!!
Παγωτό, αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και… βουαλά! Έτοιμο το κέικ!
Και δεν τελείωσε εδώ… θα χρειαστούμε μόνο 3 σκεύη! Το μίξερ, ένα μπολ και την φόρμα του κέικ!
Δοκιμάστε το με διαφορετικές γεύσεις και φτιάξτε κάθε φορά ένα διαφορετικό κέικ!
Με παγωτό βανίλια, με παγωτό σοκολάτα, με καραμέλα, μπανάνα…!
Οι επιλογές, δεν τελειώνουν…!
Θα γίνει σίγουρα η πιο αγαπημένη σας συνταγή για κέικ!
 
Υλικά:
1.5 λίτρο παγωτό (σε ό, τι γεύση θέλετε)
3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο 
Τρούφα (προαιρετικά) 
 
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Αφήνουμε το παγωτό να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου για 10-15 λεπτά. 
3. Στο μπολ του μίξερχτυπάμε το παγωτό με το αλεύρι μέχρι να ενσωματωθεί το αλεύρι. 
4. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα για κέικ.
5. Ψήνουμε για 35-40 λεπτά περίπου, μέχρι να βάλουμε μια οδοντογλυφίδα και να βγει καθαρή. 
6. Βγάζουμε από τον φούρνο, το αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσει, το γυρίζουμε και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
 
 
Γράφει η Δήμητρα Τσαλκιτζή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ