Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βενιζέλος: Όλα κρέμονται από μια κλωστή – Κάποιοι δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν

«Όλα κρέμονται από μια κλωστή, που είναι η βούληση του ελληνικού λαού, και αν κοπεί μπορεί να οδηγηθεί η χώρα στην απόλυτη καταστροφή», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην κρισιμότητα των εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, στη διάρκεια της συνάντησης με περίπου 80 στελέχη του κόμματος από τη Δυτική Μακεδονία στην Καστοριά.
 
Ο κ. Βενιζέλος εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στην επίσπευση της Προεδρικής εκλογής, και κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε οργανωτική ετοιμότητα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, στην περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.
 
Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι «υπάρχει χάριν της χώρας», ενώ για την εικόνα εσωτερικής αναστάτωσης σημείωσε ότι «αυτή αδικεί και το κόμμα και τις προσπάθειες των στελεχών του». Στο σημείο αυτό, ανέφερε με νόημα «ότι κάποιοι έχουν το δικαίωμα να λένε κάποια πράγματα, γιατί δεν έχουν ευθύνη και δεν τους ρώτησε κανείς, και κάποιοι άλλοι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, διότι έχουν τεράστια ευθύνη και συμμετοχή από την αρχή σε αυτή την πορεία του τόπου».
 
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ.
 
Tο δίλημμα εάν είναι προς το συμφέρον της χώρας να πάει σε πρόωρες εκλογές, εφόσον δεν επιτευχθεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, θέτει εξάλλου ο Ευάγγελος Βενιζέλος με άρθρο του στην εφημερίδα Hellenic Mail. 
 
 
www.skai.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ