Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Αποστολόπουλος στον εισαγγελέα: Ο Χαϊκάλης υπεύθυνος, εγώ το θύμα

«Μου είπε ότι αν λύσει το οικονομικό του πρόβλημα θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα ο Γ. Αποστολόπουλος - Ο συνήγορός του ανέφερε ότι ο πελάτης του δήλωσε ότι το υλικό είναι μονταρισμένο και ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα
 
«Κατέθεσε την αλήθεια. Το πολιτικό και ποινικό θέμα το έχει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι διάλογοι έγιναν για να φανεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη».
 
 
 
Με αυτές τις προτάσεις ο κ. Παύλος Σαράκης συνήγορος του κ. Γ. Αποστολόπουλου έδωσε το στίγμα της γραμμής που ακολούθησε ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ο εντολέας του και καταγγελλόμενος ως μεσάζοντας από τον κ. Χαϊκάλη. Επί της ουσίας, η πλευρά του Γ. Αποστολόπουλου υπονοεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ποινικά αδικήματα έχουν διαπραχθεί από την πλευρά του κ. Χαϊκάλη και ότι ενδεχομένως το θύμα στην όλη υπόθεση να μην είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αλλά ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος.
 
Ο τελευταίος έδωσε εξηγήσεις επί τρεις περίπου ώρες στον εισαγγελέα και μετά την έξοδό του από το εισαγγελικό γραφείο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, αντίθετα δήλωση έκανε ο συνήγορός του κ. Παύλος Σαράκης, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Αποστολόπουλος κατέθεσε την αλήθεια χωρίς μοντάζ και ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα, όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης.
 
Παράλληλα, ο Γ. Αποστολόπουλος φέρεται να υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι οι πρώτες νύξεις είχαν γίνει από τον Παύλο Χαϊκάλη και ότι ο ίδιος πήρε πρωτοβουλία προκειμένου να αποδείξει, όπως φέρεται να είπε, ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ήταν ευάλωτος και ανέντιμος και ότι ήθελε να τον καταγγείλει με στοιχεία. 
 
Μάλιστα φέρεται να είπε ότι είχε φιλικές σχέσεις με τον Παύλο Χαϊκάλη, ότι είχαν συναντήσεις και συνομιλούσαν πολύ συχνά, ότι ήταν σύμβουλος του Καμμένου ως την άνοιξη του 2013 και ότι σε αυτόν ήθελε να αποδείξει ότι ο βουλευτής του ήταν ανέντιμος. 
 
Ακόμη, ο ίδιος φέρεται να ανέφερε στον εισαγγελέα ότι κανείς δεν κρύβεται από πίσω του και ότι όλο αυτό έγινε αποκλειστικά με δική του πρωτοβουλία. Τέλος, φέρεται να δήλωσε ότι και ο ίδιος ήταν έτοιμος να προσκομίσει το δικό του υλικό στον εισαγγελέα. 
 
H δήλωση του Παύλου Σαράκη του συνηγόρου του Γ. Αποστολόπουλου έχει ως εξής: «Μετά από κλήση της εισαγγελέως Εφετών ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται μετά τις καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη. Ανταποκριθήκαμε αμέσως και δώσαμε εξηγήσεις. Δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα. Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα και δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι συνομιλίες που υπάρχουν έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζεται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα ο κ. Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι ο κ. Χαϊκάλης ήταν αυτός που του είπε πως αν λύσει το οικονομικό του πρόβλημα, θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Γ. Αποστολόπουλος φέρεται να ανέφερε στον εισαγγελέα ότι διαθέτει στοιχεία που αποδεικνύουν όσα λέει και ότι το βίντεο που προσκόμισε ο κ. Χαϊκάλης είναι μονταρισμένο. Υπονοεί, δηλαδή, πως κατέγραφε και εκείνος τη συνομιλία που είχε με τον κ. Χαϊκάλη και πως έχει το σχετικό βίντεο. Ακόμη, φέρεται να ανέφερε πως με τον τρόπο αυτό θέλησε να καταδείξει την ηθική κατάπτωση του κόμματος των ΑΝΕΛ, του οποίου είχε υπάρξει και ο ίδιος ηγετικό στέλεχος. Με λόγια φέρεται να υποστηρίζει στον εισαγγελέα ότι παγίδευσε τον Χαϊκάλη για να τον καταγγείλει και να έχει στοιχεία. 
Σημειώνεται πως ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται να καταθέσει συμπληρωματικά στον κ. Παναγιωτόπουλο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης. 
 
Ο κ. Αποστολόπουλος, όπως κατήγγειλε χθες ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τον πλησίασε εκ μέρους τρίτων, με σκοπό να τον δωροδοκήσει, ώστε να ψηφίσει υπέρ στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. 
 
Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 700.000 ευρώ μετρητά, διακανονισμό για το δάνειό του και διάφορες άλλες οικονομικές διευκολύνσεις, συνολικού ύψους από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ. 
 
Ο κ. Αποστολόπουλος, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως πρόκειται για «θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό». 
 
Μάλιστα, η ανακοίνωση του κ. Αποστολόπουλου καταλήγει: «Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».
 
 
www.protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ